Torbu Sali obožavaju domaće trendseterice, a osvojiti ju možete i vi!

Torbu Sali obožavaju domaće
trendseterice, a osvojiti ju možete i vi!

Piccola Creations domaći je brend koji je u nekoliko godina djelovanja postao veliki hit među domaćim, ali i svjetskim trendsetericama. Therese Hellström, Šveđanka koja radi u magazinu Elle, primjerice, velika je obožavateljica Piccola Creations kožne torbice s monogramom i često ju pokazuje na svom Instagram profilu, a osim toga sada je već prilično duga lista hrvatskih zaljubljenica u modu koje u svojim ormarima čuvaju svoje omiljene Piccola Creations odjevne komade i modne dodatke.

O ovom domaćem brendu pisale smo vam već u više navrata, jer nas je već odavno osvojio kvalitetom materijala koje koristi, dizajnom, i naravno mogućnošću personalizacije skoro svakog komada. Ljeti su bestselleri brenda personalizirani slamnati cekeri i ručnici za plažu, a zimi najviše pažnje plijene Piccola Creations kožne torbice, novčanici i etuiji za laptop, kao i divne bijele oversized košulje s istaknutim inicijalima.

Torba Sali osvojila je domaće, ali i inozemne trendseterice

A onda je tu i apsolutna kraljica među Piccola Creations modnim dodacima – torba Sali, za koju smo prilično uvjerene da ste ju viđale po društvenim mrežama, jer gotovo da nema domaće trendseterice koja ju već nije nabavila i ukrasila inicijalima po svom izboru.

Piccola Creations za ovaj svoj bestseller otkriva sljedeće:

“Naš već kultni model Sali slaže se uz svaku vašu odjevnu kombinaciju. Pažljivo je kreiran od najboljih prirodnih materijala iz kontrolirane proizvodnje, pritom osiguravajući najviši stupanj kvalitete za svakog našeg kupca. Također, ono što Sali čini jedinstvenom je mogućnost personalizacije modela inicijalima po želji, s ciljem da naše kreacije postanu još posebniji predmet u vašem ormaru.”

Ova elegantna ‘carry all’ torba s crnim kožnim ručkama doista je bezvremenski privlačna i predstavlja jedan od onih modela kojeg ćete vječno čuvati u svojoj garderobi. Da biste se i vi uvjerile u to o kako se super torbi doista radi, jedan njen model odlučili smo vam darovati u suradnji s domaćim brendom Piccola Creations!

Journal.hr x Piccola Creations giveaway

Osvojite Piccola torbu Sali i ukrasite ju svojim ili inicijalima dragih vam osoba. Igramo se na Journalovom Facebook profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u darivanju je sljedeće:

1. Pratiti @Journal.hr Facebook profil
2. Pratiti @Piccola Facebook profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do ponedjeljka, 21. prosinca u ponoć, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je Ines Šimundža – čestitke!

Foto: Piccola

Učitati još
Zatvori