Journal.hr adventsko darivanje: Urban Watch satovi

Journal.hr adventsko darivanje:
Urban Watch satovi

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

URBAN WATCH satovi

Prije nekoliko sezona, minimalistički satovi definitivno su se vratili u modu, a jedan od predvodnik trenda kod nas bio je, i još uvijek je, mnogima omiljeni hrvatski brend satova URBAN WATCH. Njegovi modeli postali su nezaobilazan detalj na zapešću brojnih modno osviještenih žena. Za naš giveaway smo odabrali dva popularna i klasična modela iz Paris kolekcije – jedan s crno-srebrnim licem i srebrnom mrežastom narukvicom, a drugi s bijelo-srebrnim licem i bordo narukvicom.

Ovog puta čak dva sretnika ili sretnice imaju priliku osvojiti po jedan URBAN WATCH sat po odabiru. Sve što morate napraviti je:

1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
2. Pratiti @urban_watch Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju
5. U komentaru označiti sat koji bi voljeli osvojiti (s bordo ili srebrnim remenom)

Giveaway možete uloviti na Journal.hr Instagramu do petka, 14. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori