Donosimo pogled iza scene snimanja nove Jolie Petite by Ljupka Gojić kampanje

Donosimo pogled iza scene snimanja nove Jolie
Petite by Ljupka Gojić kampanje

Pandemija koronavirusa je u posljednja dva mjeseca u potpunosti promijenila svijet i svakodnevicu svakog pojedinca. Iako smo se polako počeli vraćati staroj rutini, nova normala sintagma je koja se sve češće koristi za svakodnevicu koja nas čeka nakon samoizolacije. U vrijeme koronavirusa, i modni svijet bitno se promijenio. Nakon početnog zatvaranja svih modnih trgovina i fokusa na online shopping, modne trgovine sada su nam ponovno otvorile svoja vrata – ali s novim pravilima. Još jedan dio modnog svijeta koji će još neko vrijeme bitno drugačije nego prije samo nekoliko mjeseci su modna snimanja.

Kako izgleda modno snimanje u vrijeme koronavirusa? Donosimo vam pogled iza scene snimanja nove kampanje modnog brenda Jolie Petite by Ljupka Gojić.

Snimanja nove Jolie Petite by Ljupka Gojić kampanje u vrijeme koronavirusa

Prije nekoliko dana, Ljupka Gojić Mikić je sa svojim kćerima Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom snimila novu kampanju za svoj modni brend Jolie Petite. U središtu kolekcije popularnog modnog brenda s potpisom jednog od najuspješnijih hrvatskih modela još jednom su se našle razigrane haljine koje obožava domaća modna publika. U raskošnim bojama, ukrašene volanima, mašnama i prepoznatljivim našivenim lutkicama, Jolie Petite by Ljupka Gojić kreacije doza su pozitive koju više no ikad želimo u svojoj garderobi.

Pozitiva je riječ koja najbolje opisuje i snimanje kampanje za novu kolekciju. Iako je ono iza scene izgledalo bitno drugačije i iako su tu bila nova pravila kojih su se svi morali pridržavati, osmijeha nije nedostajalo. Uz Ljupku i njezine divne kćeri koje su se našle u ulozi modela, na snimanju su sudjelovali poznati hrvatski kreativci. Fotografije nove kampanje potpisuje Jelena Balić, make up Simona Antonović, a styling kose Mijo Majhen.

Kreativni tim iza nove Jolie Petite by Ljupka Gojić kampanje koja stiže uskoro pokazao je kako i nova normala može biti pozitivno mjesto za stvaranje i kreativnost.

Uz zvukove pjesama Iskra i Astronaut glazbenika Damira Urbana, u nastavku pogledajte behind the scenes video koji je nastao tijekom snimanja!

Foto: Instagram, Screenshot

Preporuka

Zatvori