Jesenska modna priča iz Heraldija

Jesenska modna priča iz Heraldija

Maglovita jutra i sivi dani s tek ponekom zrakom sunca postali su naša svakodnevica. No, to je idealna prilika da pokažete svoju kreativnu modnu stranu i poigrate se s jesenskim odjevnim kombinacijama.

Jarke boje, netipični krojevi i spoj različitih tkanina detalji su koji će svakom vašem outfitu dati jedinstveni stilski pečat.

U novoj street style priči s Heraldi potpisom, glavnu ulogu imaju statement modni komadi poput jarko crvenog Joseph sakoa strogih linija, Tabitha Simmons gležnjače s leopard uzorkom, haljina zanimljivog kroja u elegantnom sivom tonu te upečatljiva Joseph suknja intenzivne narančaste boje koja će zasigurno privući mnoštvo pogleda. Navedeni odjevni komadi s lakoćom će se uklopiti u vaš svakodnevni stil, a sigurno će osvježiti svaku jesensku kombinaciju.

U ovoj modnoj priči, među ostalim, ističe se karirani oversized sako s remenom oko struka. Spojite li ga s jednim od bezvremenskih komada poput male crne haljine, dobit ćete savršeni poslovni look.

Priču zaokružite s trendi gležnjačama, kvalitetnom kožnom torbicom te omiljenim komadom nakita.

Odjevne kombinacije s potpisom renomiranih svjetskih dizajnera potražite u zagrebačkom Heraldi for Women multibrand storeu i zaigrajte najljepšu jesensku modnu igru.

Učitati još
Zatvori