Ekskluzivno za Journal: Jelisaveta Orašanin Teodosić je lice nove Mom’s Pants kolekcije – donosimo sve o tome
Ekskluzivno za Journal: Jelisaveta Orašanin Teodosić je lice nove Mom’s Pants kolekcije – donosimo sve o tome

Ekskluzivno za Journal: Jelisaveta Orašanin Teodosić je lice nove Mom’s Pants kolekcije – donosimo sve o tome

Nakon Mom’s Pants pre-spring ’24 dropa kada nam je osnivačica brenda Jelena Đokić Bjeković otkrila sve o kolekciji koja je tradicionalno iznedrila statement komade, iz domaće (but worldwide famous) manufakture stiže nam nova spring ’24 kolekcija i (već viralna) kampanja. Kako glavna odlika Mom’s Pants-a ne podliježe prolaznosti vremena, već nudi drugačiji, timeless & autentičan kroj, glavna uloga povjerena je ni manje ni više nego jednako posebnoj srpskoj glumici Jelisaveti Orašanin Teodosić koja se prvi put pojavljuje u kampanji domaćeg modnog brenda.

Ekskluzivno za Journal stiže nam i first look na novi Mom’s Pants drop kao i intervju s Jelisavetom Orašanin Teodosić i Jelenom Đokić Bjeković na temu suradnje, nove kampanje, stila, ali i međusobnog senzibiliteta i pogleda na sve ono što moda jeste.

 • Što za vas predstavlja ova suradnja i koji putevi su vas doveli do Mom’s Pants brenda?

JELISAVETA: Ova suradnja za mene predstavlja spoj kreativnosti i strasti prema modi, a moj put do Mom’s Pants brenda bio je vođen željom za eksperimentiranjem i pronalaženjem novih izazova u modnoj industriji.

 • Koja se spona krije između Jelisavete Orašanin Teodosić i Mom’s Pants brenda?

JELENA: Njhovu sponu bih definirala rječju – odvažnost. Jelisavetu vidim kao odvažnu ženu koja stoji s obje noge čvrsto na zemlji, dok s druge strane Mom’s Pants je brend koji se izuzetno strpljivo, pažljivo i odvažno gradi već pet i pol godina kako na domaćoj, tako i na inozemnoj modnoj sceni.

 • Što je ovog puta bio imperativ, a što inspiracija nove kolekcije?

JELENA: Uvijek mi je bilo važno s kakvom cjelokupnom kvalitetom nastupamo kada je riječ o novoj kolekciji. Stalno gledam unaprijed i isto to tražim od svojih kolega i suradnika. Tako da je imperativ bio isti – idemo još bolje, još jasnije, još konkretnije! Dok je s druge strane inspiracija bila u monokromatskom obraćanju kroz komade.

 • Što je vama najvažnije kada su u pitanju brendovi i kakve outfite smatrate svojim signature outfitima?

JELISAVETA: Kada su u pitanju brendovi, za mene je najvažnije da nude jedinstvene komade koji dobro pristaju i ističu figuru. Moj signature outfit često se sastoji od takvih jedinstvenih komada koji odražavaju moj individualni stil. Uvijek tražim komade koji će mi omogućiti da se osjećam samouvjereno i udobno, bez obzira na priliku.

“Mom’s Pants bi bio moj izbor zbog njihovog beskompromisnog fokusa na kvalitetu, udobnost i inovativni dizajn koji prati najnovije trendove u modnoj industriji. Njihova predanost visokim standardima i pažljivom odabiru materijala čini ih brendom koji se ističe u moru opcija”

Jelisaveta Orašanin Teodosić

 • Kako Jelisaveta Orašanin Teodosić vidi Jelenu i njezin stil?

JELISAVETA: Jelena je inspirativna mlada žena koja svojim stilom oslikava samopouzdanje i eleganciju. Njen modni izraz je prepoznatljiv po jedinstvenim komadima koji ističu ženstvenost.

 • A kako Jelena vidi Jelisavetu i njezin stil?

JELENA: Više pažnje ću posvetiti odgovoru kako vidim Jelisavetu od toga kako vidim njen stil, jer Jelisavetu nisam poznavala prije snimanja ove kampanje. Ne znači ni da je sada poznajem u potpunosti, ali ono što odgovorno tvrdim je da nam je potrebno više ovakvih žena! Ona je hrabra, izuzetno energetski jaka žena koja bi upravo tom energijom, čini mi se, mogla probiti svaki zid. Takav personality nisam već dugo upoznala, a zaista sam se susrela s različitim ženama. Polaskana sam činjenicom da upravo jedna takva žena čini ovako važnu kariku ove kampanje!

 • Vaša prva asocijacija na Mom’s Pants bila bi…?

JELISAVETA: Moja prva asocijacija na Mom’s Pants bila je inovacija u dizajnu i visoka kvaliteta materijala, ali također i prepoznatljive široke naramenice koje su postale neka vrsta pečata brenda, ističući eleganciju i jasnoću svakog komada. Te naramenice dodaju poseban karakter i ističu siluetu, čineći Mom’s Pants komade nezaboravnim u svakoj prilici. Njihov izražajni dizajn postao je sinonim za trendi stil među ljubiteljima mode i širom svijeta.

 • Imamo priliku vidjeti Jelisavetu Orašanin prvi put u kampanji za neki domaći brend, kako je došlo do toga?

JELENA: Iskreno bih rekla da sam je prizvala, a da to nisam napravila svjesno. Dugo sam razmišljala koje lice bi bilo idealno za ovu kampanju. Moji najbliži znaju kako funkcioniram i koliko se moj život zasniva na Zakonu privlačenja, kao i čitanju znakova pored puta. Prvobitan dogovor koji smo imali kada je u pitanju trenutna kampanja se nije mogao ostvariti i znala sam da za to u ovom trenutku postoji pravi razlog. Onda se pojavila Jelisaveta i sve je postalo jasnije! Ona je bila ta žena koju sam željela u novoj Mom’s Pants kampanji.

 • X faktor ove kolekcije krije se u…?

JELISAVETA: X faktor ove kolekcije krije se u njezinom neobičnom pristupu klasičnim komadima poput bijelog kompleta sakoa i hlača, čime se postiže harmonija između elegantnog stila i suvremenih trendova. Osim toga, inovativni detalji poput kroja i materijala dodaju novu dimenziju ovim komadima, ističući Mom’s Pants kao brend koji prati aktualne modne trendove, ali istovremeno stvara komade koji su bezvremenski.

 • Čini se da je proljetna sezona u znaku Mom’s Pantsa, a koji komad je vaš osobni favorit?

JELENA: Apsolutno svaki komad je dizajniran i izrađen tako da vam može priskočiti u pomoć, danas, sutra za pet i sedam godina! Iako mi je teško odlučiti se, nekako moja naklonost uvijek ide ka odijelima, pa bi ovog puta to bilo Sapphire Statement odijelo.

 • Koji komad iz ove kolekcije biste izdvojili kao apsolutni must-have?

JELISAVETA: Iz ove kolekcije bih izdvojila bijeli komplet sakoa i hlača kao komade koji kombiniraju udobnost i eleganciju. Njihova besprijekorna izrada čine ih ključnim komadima za svaku priliku, ističući eleganciju i samopouzdanje svake žene. Osim toga, bijela boja doprinosi osvežavajućem i profinjenom izgledu, savršeno se uklapajući u različite situacije, dok njihova univerzalnost omogućava lako kombiniranje s različitim detaljima i dodacima, pružajući mogućnost personalizacije stila prema individualnom stilu.

 • Icon Trench Coat izdvojio se kao jedan od apsolutnih favorita prijašnje kolekcije, a koji je to komad u novoj kolekciji?

JELENA: Kao i do sada naša ponuda je bazirana na kvaliteti, ne na kvantiteti. Naš pristup novim komadima je zaista na visokoj ljestvici i na to sam vrlo ponosna. U susret proljeću ponudili smo monokromatske lookove koji odišu sofisticiranošću i neprolaznom elegancijom. Prema mom mišljenju, vjerujem da će se jedan od zahtjevnijih modela, kada je konstrukcija u pitanju, izdvojiti, a to je Noisette Elegance Set.

*Tekst je preuzet s portala Journal.rs

Model: Jelisaveta Orašanin Teodosić
Kreativna direkcija: Mila Đenić
Fotografija: Luka Bosković
Video: Miomir Milić
Stajling: Petra Leskovac
Makeup: Anastasija Poznanović

Učitati još
Zatvori