Jelena Veljača za Lenu i sebe bira cipele poznatog skandinavskog brenda

Jelena Veljača za Lenu i sebe bira cipele
poznatog skandinavskog brenda

jelena-veljaca-ecco-2

Da zdravlje počinje od nogu učili su nas od najmlađih dana. No, koliko nas se može pohvaliti da za sebe i svoje najmilije uistinu odabire najbolju i najudobniju obuću? Tim se definitivno može pohvaliti Jelena Veljača, kolumnistica i scenaristica koja za svoju kćer Lenu i sebe bira najkvalitetniju obuću marke ECCO. Bilo da se radi o casual, sportskoj ili svečanijoj prigodi u ECCO trgovinama možete pronaći sve modele idealne za ove proljetne dane.

jelena-veljaca-ecco

ECCO je poznati skandinavski brand obuće koji polako ali sigurno osvaja sve više poklonika. Njihova priča započinje 1963. s osnivačem Karlom Toosbuyem koji je cijeli život posvetio stvaranju kompanije koja proizvodi vrhunsku obuću. ECCO je od početka vođen skandinavskom filozofijom da forma slijedi funkciju. U svakom proizvodu kompanije sadržana je tradicija starih majstora isprepletena dosezima moderne tehnologije, s naglaskom na činjenicu da je udobnost na prvom mjestu. Danas je ECCO inovator u području proizvodnje vrhunskih koža koje se koriste u vlastitoj proizvodnji cipela i modnih dodataka.

jelena-veljaca-ecco-4

Ono što je i danas duboko ukorijenjeno u samom DNA branda je specifična filozofija: za stvaranje doista sjajnih cipela potrebna je strast – od dizajna do proizvodnje i maloprodaje. ECCO je danas jedan od vodećih svjetskih proizvođača obuće, sinonim za udobnu i kvalitetnu obuću skandinavskog dizajna.

Ukoliko i vi želite nagraditi vaše noge, požurite po ECCO cipele i istaknite se u masi.

jelena-veljaca-ecco-3

ECCO prodajna mjesta: Ilica 14, Arena centar, CC One East, Westgate, CC One Split, Mall of Split, Tower centar Rijeka.

Na fotografijama Jelena i Lena nose modele cipela u nastavku.

jelena-veljaca-ecco-14 jelena-veljaca-ecco-13

jelena-veljaca-ecco-6jelena-veljaca-ecco-12 jelena-veljaca-ecco-10 jelena-veljaca-ecco-9 jelena-veljaca-ecco-8 jelena-veljaca-ecco-7

jelena-veljaca-ecco-11

jelena-veljaca-ecco-5

 

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori