Jedna od najljepših novih trgovina upravo je otvorena u centru Zagreba

Jedna od najljepših novih trgovina upravo
je otvorena u centru Zagreba

Ghetaldus Boutique

Već 64 godine, Ghetaldus optika je sinonim za naše druge oči. Nakon sto poslovnica diljem zemlje u kojima uvijek iznova pronalazimo savršene sunčane naočale i dioptrijske okvire, poznati hrvatski optički lanac je u samom centru Zagreba otvorio svoj prvi Ghetaldus Boutique.

Imale smo ga priliku prve posjetiti, a pogled u njegovu impresivnu ponudu naočalnih brendova i moderni interijer, donosimo vam u nastavku!

Ghetaldus Boutique – najbolji svjetski brendovi na jednom mjestu

Ghetaldus Boutique je novi Ghetaldus koncept koji iskustvo kupovanja sunčanih naočala i dioptrijskih okvira podiže na novu razinu. S fokusom na pomno selektiranoj ponudi naočalnih brendova, prvenstveno tvornice Thelios u vlasništvu LVMH grupacije, Ghetaldus Boutique može se pohvaliti ponudom zvučnih fashion brendova koji su osvojili modne znalce diljem svijeta, a koji su sada na jednom mjestu dostupni i nama.

Koje fashion brendove možete pronaći na novoj Ghetaldus adresi u Jurišićevoj ulici?

Loewe, Loewe Paula’s Ibiza, Fendi, Stella McCartney, Dior Homme, Dior i Celine perjanice su tvornice Thelios i novog Ghetaldus Boutiquea. Osim što okuplja najnovije kolekcije spomenutih fashion brendova, Ghetaldus Boutique premijerno nas upoznaje i s ekskluzivnom ponudom naočalnog branda Barton Perreira koji zbog jednostavnosti dizajna i posebnog fittinga na licu stječe kultni status kod obožavatelja naočala oba spola.

Ghetaldus Boutique
Ghetaldus Boutique

Moderan interijer kao točka na i

Osim kroz ponudu vodećih svjetskih brendova naočala, Ghetaldus Boutique ekskluzivan pristup iskustvu shoppinga naočala zadržava i u samom uređenju prostora. Spojem jednostavnosti, modernih elemenata i efektnih detalja poput okruglih zrcala na zidovima, stepenastih vitrina i impresivne rasvjete, u Ghetaldus Boutiqueu je postignuta suptilnost koja stvara cosy atmosferu, ali ne odvlači našu pažnju od samih naočala.

Uz izložbeni prostor u kojem ćete istinski uživati u isprobavanju naočala, Ghetaldus Boutique ima i prostor rezerviran za kontrolu vida.

Uz stručne savjete optičara i optometrista Ghetaldus Boutiquea obavite besplatnu kontrolu vida i doživite jedno potpuno novo iskustvo shoppinga bez stresa i žurbe. Svoj termin za besplatnu kontrolu vida možete rezervirati na ghetaldus.hr.

Ghetaldus Boutique
Ghetaldus Boutique
Ghetaldus Boutique

Upoznajte Ghetaldus Boutique brendove

Uz ekskluzivan pogled u prvi Ghetaldus Boutique, u nastavku vas pobliže upoznajemo i s vodećim fashion brendovima koje možete pronaći u njegovoj ponudi.

LOEWE

Pod kreativnim vodstvom J.W.Andersona ovoj luksuznoj španjolskoj modnoj kući osnovanoj davne 1846. godine i poznatoj prvenstveno po kožnim asesoarima udahnut je novi modni život i jednostavno je eksplodirala po Instagram profilima svjetskih fashionistica. Acetati boje ambera, žada, pijeska te metali u zlatu i srebru privlače poglede majstorskom izradom i elegancijom.

Ghetaldus Boutique
Loewe

LOEWE PAULA’S IBIZA

Kolekcija nastala u kolaboraciji sa legendarnim butikom Paula’s Ibiza, epicentrom balearskog stila počevši 1970. pa sve do danas. Odvažni retrofuturistički oblici i neonske boje san su svake party djevojke.
Because party should never stop!

STELLA MCCARTNEY

Kći legendarnog Paula, predana veganica, godinama se zalaže za podizanje svijesti o održivom razvoju i primjeni eko proizvoda u visokoj modi.
Prepoznatljivi lanci s Falabella torbica kao elementi na bio acetatnim okvirima pastelnih i zemljanih tonova i cool britanski dizajn jamče da sustainable nije nikad bio više fashion!

Ghetaldus Boutique
Stella McCartney

FENDI

Potpuno novi Fendi pod kreativnom palicom Thelios dizajn tima ostaje vjeran svojim rimskim korijenima, smeđim i zlatnim tonovima, raskošnoj izradi i jedinstvenim detaljima sa slovom F, ali usmjeren također i prema mlađim generacijama kroz inovatovan, pomlađeni dizajn. Ova kolekcija prvi put u Hrvatskoj bit će predstavljena upravo u Ghetaldus Boutique-u u Jurišićevoj 23.

BARTON PERREIRA

Bill i Patty Perreira osnovali su ovaj sada već kultni naočalni brand iz potrebe za luksuznim naočalama koje su nastale u slobodnom intuitivnom dizajn promišljanju ovog dua. Vrhunska izrada, minimalistički pristup, vječni dizajn. Jedna riječ- timeless.

Novootvoreni Ghetaldus Boutique posjetite na adresi Jurišićeva ulica 23 i otkrijte svijet naočala iz drugog kuta – kroz niche prizmu.

Ghetaldus Boutique
Ghetaldus Boutique
Ghetaldus Boutique
Ghetaldus Boutique
Ghetaldus Boutique

Foto: Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori