Jacquemus ima možda najazabavniju pop up trgovinu ovog proljeća
Jacquemus ima možda najazabavniju pop up trgovinu ovog proljeća

Jacquemus ima možda najazabavniju pop
up trgovinu ovog proljeća

Ako je neki brend u posljednjih godinu do dvije doživio procvat, to je Jacquemus. Sve kolekcije instantno se razgrabe, a torbice s njihovim potpisom možemo vidjeti posvuda. Zapravo, toliko su popularne da je sad već postalo uobičajeno naići na dupe verzije u gotovo svakoj high street trgovini. Svoju popularnost Jacquemus dijelom može zahvaliti i svojoj prisutnosti na društvenim mrežama. Upravo na Instagramu objavljeno je i kako će izgledati nova pop up trgovina u Parizu, točnije u šoping centru Galeries Lafayette.

Jacquemus je još jednom ovim pop up projektom dokazao zašto je trenutno toliko popularan. Naime, pop up se sastoji od instalacija među kojima je photo booth, cvjećarnica i kafić. Poanta ove pop up trgovine je da posjetitelji mogu u Jacquemusu uživati svim osjetilima.

Kako izgleda Jacquemus pop up?

Na samom ulazu u pop up posjetitelje čeka golema Bambino torbica koja ljude usmjerava prema dijelu s najprodavanijim Jacquemus torbicama koje posjetitelji mogu i kupiti.  Među ostalim tu su Bisou torbica te mikro Chiquito torbice.

Ona kabina za fotkanje, pak, u obliku je goleme perilice rublja, a nalazi se u muškom dijelu te omogućava da zabilježite sve “instagramične” trenutke. Ovaj pop up ima i nekoliko izloga, a svi su posvećeni prijašnjim revijama. Također, tu je aparat s torbicama koji radi 24 sata, a dostupni su i topli napici te buketi cvijeća.

Pop up trgovina otvorena je do 2. travnja, a cvjećarnica te kafić unutar pop upa rade do 14. ožujka.

Nakon svega nabrojanog prilično smo sigurni da je ovo najzabavnija pop up trgovina u posljednje vrijeme. Upravo zaigranost od koje Simon Porte Jacquemus ne bježi ono je zbog čega ovaj bred trenutno slovi kao jedan od najpopularnijih u svijetu mode. To je ono što ljude privlači ovom brendu, čak i ako on nije baš nešto što si mogu priuštiti. To ne znači da ne mogu uživati u njegovoj kreativnoj genijalnosti i cijeniti je. Stoga, ako vas put ovog mjeseca nanese u Pariz, ovaj pop up nemojte propustiti.

FOTO: Instagram (@jacquemus)

Učitati još
Zatvori