IZIPIZI je upravo predstavio nove modele sunčanih naočala koji prate sve ljetne trendove
IZIPIZI je upravo predstavio nove modele sunčanih naočala koji prate sve ljetne trendove

IZIPIZI je upravo predstavio nove modele sunčanih naočala koji prate sve ljetne trendove

Nakon limitirane kolekcije Sweet Sunset koja nas je oduševila prošlog, ovo ljeto poznati francuski brend naočala pripremio nam je novo lijepo iznenađenje, Crystals, novu IZIPIZI ljetnu capsule kolekciju koja svoj oblik poprima u znaku transparentnosti.

Nova je kolekcija, uz već postojeće modele, predstavljena u Splitu iz kojeg su se ljubitelji i prijatelji brenda otisnuli na pučinu na luksuznoj jedrilici Lady Gita čija je profinjenost dodatno istaknula eleganciju nove IZIPIZI kolekcije.

Lady Gita

Po prvi put u IZIPIZI-ju, boje se izražavaju samo kroz leće, koje se igraju svjetlom poput dragocjenih dragulja kako bi ponudile jedinstvenu viziju koja nudi zaštitu kategorije 3. Svaki od amblematskih oblika marke nudi drugačiju boju leća. Emerald za #C, Turquoise za ikonične pantos #D, Amber za trapezasti oblik #E i konačno Amethyst za okrugli #G. Ove boje živim su odsjajima istaknute jasnoćom potpuno prozirnih okvira, po kojima je ova kolekcija i dobila ime.

No, ovaj stilski novitet nije jedini koji je prisutan u capsule kolekciji ljeto 2023. Po prvi put četiri modela naočala za odrasle dostupna su i u Junior varijantama (5-10 godina), savršeno usklađenim s modelima za odrasle.

IZIPIZI
IZIPIZI
Fani Čapalija
Petra Bulić

Leće naočala ove delikatne kolekcije, snažnog su, blistavog i dubokog karaktera, a inspirirane su dragim i poludragim kamenjem, pa je tako okvir modela Emerald inspiriran smaragdom koji  simbolizira ponovno rođenje, mudrost, ljubav i plodnost, model Turquoise nadahnut je tirkizom koji istjeruje negativnu energiju da bi je pretvorio u pozitivnu, Amber jantarom koji donosi vitalnost, radost života i karizmu, a Ametiste donosi smirenost i spokoj, te moć protiv stresa i pritiska.

Konačno, kao i svi novi IZIPIZI modeli, i oni u Crystals kolekciji izrađeni su od biomaterijala koji se sastoji od 45% ricinusovog ulja.

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Anamarija Asanović
Anamarija Asanović i Domenica Žuvela
Barbara Kurtović
Domenica Žuvela
Ines Nosić
Ivona Bezmalinović
Katarina Smolić
Marija Čamber i Prosper Filipović
Marija Čamber
Mila Puljiz
Silvia Dvornik i Marko Pecotić
Silvia Dvornik, Ines Nosić i Mila Dude
Vedrana Ilić

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori