Zašto IZIPIZI naočale želimo pronaći ispod bora?
Zašto IZIPIZI naočale želimo pronaći ispod bora?

Zašto IZIPIZI naočale želimo
pronaći ispod bora?

Što pokloniti najmilijima za Božić? Pitanje je koje nam se svake godine uoči blagdana neumoljivo vrti u glavama. Jurimo po trgovinama sve do samog Badnjaka i na kraju, nakon što napokon odemo kući s prepunim vrećicama, pitamo se jesmo li pogodili? Božićno vrijeme zna biti strka bez predaha, a ˝predblagdanski stres˝ je najčešća tema na adventskim druženjima.

IZIPIZI
IZIPIZI
IZIPIZI

IZIPIZI za vas i cijelu obitelj

Bilo da kupujete poklon djetetu, tinejdžeru, muškarcu, ženi, osobi koja živi sportski život ili onoj koja slobodno vrijeme provodi čitajući, jedno je sigurno, s IZIPIZI naočalama kao darom pod bor teško ćete pogriješiti. Naime, u šarolikoj IZIPIZI ponudi možete pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj.

IZIPIZI
IZIPIZI

Kvaliteta + prihvatljiva cijena = IZIPIZI

Neodoljiv dizajn, visoka kvaliteta i širok spektar boja i modela, unutar kojeg baš svatko može odabrati jedan za sebe čini IZIPIZI jednim od najomiljenijih svjetskih brendova uopće. Naravno, nije za zanemariti ni što za takav jedan poklon nećete morati razbiti kasicu prasicu. Štoviše, brend IZIPIZI je upravo poznat po tome da nudi vrhunski proizvod po prihvatljivoj cijeni, što je u današnje vrijeme, složit ćete se – rijetkost.

IZIPIZI
IZIPIZI
IZIPIZI

Naočale za sve vremenske uvjete

Za sve ljubitelje zimskih sportova, IZIPIZI nudi SUN Snow, Glacier i Glacier Plus modele naočala koje su idealne za sve vremenske uvjete, kišu, snijeg, vjetru ili jako sunce kakvo nas zna dočekati na planini. Posebno dizajnirano duplo staklo i potpuna ventilacija sprječavaju pojavu zamagljivanja, ne umanjujući pritom elegantan i sofisticiran izgled ovog modela. Naravno, zima nije svima omiljeno godišnje doba, a mnogi već sad s nestrpljenjem odbrojavaju dane do sljedećeg ljeta. IZIPIZI nudi naočale koje će svakog ljubitelja toplog vremena itekako razveseliti. Lagane, udobne i trendy kao stvorene su za uživanje u toplim ljetnim danima.

IZIPIZI
IZIPIZI
IZIPIZI
IZIPIZI

Kolekcija za mališane

I vaši najmlađi sigurno će se oduševiti ako ih pod borom dočekaju IZIPIZI naočale. Kolekcije Baby&Kids i Junior dostupne su u brojnim modelima i bojama, a uz Baby kolekciju dolaze i pripadajuće silikonske trakice.

IZIPIZI
IZIPIZI
IZIPIZI
IZIPIZI

Zaštite oči sa Screen naočalama

Današnji stil života nažalost uključuje i brojne sate provedene pred svim vrstama ekrana, koji emitiraju tzv. „plavo svjetlo“, koje može izazvati glavobolje i bolne oči, a dugoročno čak i trajno oštećenje oka. Pokloniti nekom naočale iz IZIPIZI kolekcije naočala za ekran Screen Range koje taj problem vrlo učinkovito rješavaju sigurno je odlična ideja. Budući da nam je u ovim užurbanim vremenima dobar san postao luksuz, IZIPIZI Sleeping naočale su još jedna odlična ideja za božićni poklon.

IZIPIZI
IZIPIZI
IZIPIZI
IZIPIZI
IZIPIZI
IZIPIZI

Naočale za spavanje

Naime, IZIPIZI je zajedno s optometrijskim istraživačem, razvio revolucionarno rješenje, koje na prvu zvuči upravo nevjerojatno, naočale za spavanje. Zahvaljujući GoodNight© tehnologiji, sleeping leće blokiraju umjetno svjetlo i pokreću prirodnu proizvodnju melatonina. Kao rezultat, cirkadijalni ciklus vašeg tijela vraća se u puni prirodni zamah, tako da brzo utonete u okrepljujući san.

IZIPIZI
IZIPIZI

Xmas Box

Način na koji uručimo poklon, gotovo je jednako važan kao i sadržaj koji poklanjamo. Složit ćete se, poseban je osjećaj vidjeti s pažnjom i ljubavlju umotan poklon ispod bora. U svim IZIPIZI trgovinama, ovog Božića možete nabaviti ”Xmas Boxove” u kojima će se uz odabrani par naočala naći i IZIPIZI futrola, vezica i krpica za čišćenje.

IZIPIZI
IZIPIZI

Jedino što je ljepše od primanja darova je darivanje onih koje volimo, i sigurno je važnija namjera od samog poklona, ali ipak je divan osjećaj vidjeti sjaj u oku osobe kada znaš da si s poklonom “pogodio”, a on uz IZIPIZI sigurni smo, neće izostati.

Sve novosti vezane uz IZIPIZI možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori