Kako Izabel Kovačić nosi novu IZAKOVA kolekciju
Kako Izabel Kovačić nosi novu IZAKOVA kolekciju

Kako Izabel Kovačić nosi novu
IZAKOVA kolekciju

Krajem prošle godine Izabel Kovačić lansirala je svoj novi brend IZAKOVA. Uz već prepoznatljivi lunilou, ovim iskorakom je dodatno etablirala svoju poziciju na modnoj sceni, a istovremeno ponudila svojoj publici drugačiji stilski izričaj. Dok se svijet mode neprestano mijenja, IZAKOVA se ističe nudeći alternativu brzoj modi. Ne radi se samo o tome da budete u trendu; radi se o tome da budete bezvremenski i odgovorni. Izabel Kovačić, sa svojom strašću za bezvremenskom elegancijom i održivošću, poziva vas da se pridružite IZAKOVI na putovanju gdje stil nije samo u izgledu, već i u vašoj suštini, etici i posvećenosti dobrobiti našeg planeta.

Chic de Lin IZAKOVA Izabel Kovačić
Chic de Lin IZAKOVA Izabel Kovačić

IZAKOVA Chic de Lin kolekcija za ljeto

Nakon denim kolekcije, sada je u fokusu prava ljetna capsule kolekcija u kojoj glavnu riječ vodi lan. Bezvremenskom elegancijom i prirodnim materijalima, kolekcija naziva Chic de Lin donosi jedinstvenu kombinaciju stila, udobnosti i održivosti.

Pažljivo osmišljena za modernu ženu koja cijeni kvalitetu, sofisticiranost i ekološku odgovornost. Kroz svaki komad prožima se strast prema detaljima, vrhunskoj izradi i autentičnosti.

Kolekcija uključuje laneni prsluk i lanenu suknju. Modeli su dostupni u dvije boje, Mocha Dream i Ivory Breeze, a ovi komadi su savršeni za sve prilike. Laneni prsluk nudi svestranost i može se nositi samostalno, dok lanena suknja donosi eleganciju i udobnost.

Chic de Lin IZAKOVA Izabel Kovačić

Izabel Kovačić pokazala trudnički trbuščić u novim komadima

Glavne karakteristike Chic de Lin kolekcije su prirodni materijali, bezvremenski dizajn i udobnost. Korištenje 100% prirodnog lana pruža izuzetnu prozračnost, mekoću i dugotrajnost. Istovremeno, brend je posvećen održivosti, koristeći ekološki prihvatljive procese proizvodnje.

“Izuzetno smo uzbuđeni što možemo predstaviti Chic de Lin kolekciju našim kupcima,” izjavila je Izabel Kovačić, osnivačica brendova lunilou i IZAKOVA koja je nedavno otkrila da čeka drugo dijete. “Ova kolekcija je rezultat naše posvećenosti vrhunskoj kvaliteti, održivosti i želji da našim klijentima ponudimo nešto zaista posebno. Vjerujemo da će svaki komad iz ove kolekcije postati omiljen dio njihovog ormara. Želja nam je bila stvoriti odjeću koja ne samo da izgleda predivno, već i pruža maksimalnu udobnost, posebno u osjetljivim periodima kao što je trudnoća.”

Chic de Lin IZAKOVA Izabel Kovačić
Chic de Lin IZAKOVA Izabel Kovačić

Za više informacija o Chic de Lin kolekciji i za narudžbe, posjetite web stranicu IZAKOVA ili pratite društvene mreže brenda.

Učitati još
Zatvori