Otkriveni su svi lookovi eklektične Iris Apfel x H&M kolekcije

Otkriveni su svi lookovi eklektične Iris
Apfel x H&M kolekcije

H&M-ova najnovija suradnja je glamurozan i živahan projekt nastao u partnerstvu s pravom ikonom stila – neusporedivom Iris Apfel. Kolekcija Iris Apfel x H&M slavi 100. rođendan jedinstvene kreatorice stila.

Kolekcija će biti dostupna na hm.com od 31. ožujka 2022.

Iris Apfel poznata je po svojoj specifičnoj modi, žestokoj individualnosti i smjelim odjevnim kombinacijama. Ona zastupa ideju da stil i inspiracija može doći od svuda i od bilo koga bez obzira na cijenu. Inspirirana jedinstvenim pečatom Iris Apfel i više-je-više estetikom, kolekcija Iris Apfel x H&M nudi asortiman zadivljujućih komada dizajniranih za svakoga. Odjeća i dodaci stvoreni su u čast nepokolebljive neovisnosti i originalnog osjećaja za stil Iris Apfel.

Kolekcija sadrži razigrani miks tekstura, uzoraka i krojeva. Ključni odjevni predmeti uključuju jacquard odijelo s vezom peapod i bisernim graškom, voluminozni sako od tila s volanima te suknju i bluzu u slojevima u zadivljujućem printu cvijeta irisa. Duga nevjerojatnih, živih boja — kanarinsko žuta, smaragdno zelena, blistavo ljubičasta, živopisna tirkizna, narančasti zalazak sunca — oživljavaju odjeću. Osmišljena je i linija nakita i dodataka kako bi nadopunila garderobu. Uzimajući inspiraciju iz ljubavi Iris Apfel prema slojevitosti i naklonosti prema zdepastim statement komadima, dodaci izvlače mnoge teme, uključujući biljke, životinje i blago iz drugog svijeta.

“Mislim da je H&M nevjerojatan i apsolutni pionir u svom području – što volim! Volim raditi visoku modu po pristupačnim cijenama, što je H&M svladao!”, izjavila je o ovoj suradnji Iris Apfel.

“H&M je privukao rad s Iris zbog njezina poznatog eklektičnog ukusa i njezinog utjecaja u modnoj zajednici. Ona utjelovljuje osobni stil – stil koji je i prekrasno kitnjast i eklektičan, kao i potpuno bezvremen. Ona pokazuje što je moda: ona je sredstvo za izražavanje sebe, tko ste ili želite biti i način za zabavu. Ona je prava inspiracija!”, otkrila je dojmove suradnje Ann-Sofie Johansson, H&M Creative Advisor.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori