Influencerica Una Krlić ispričala nam je sve detalje o neočekivanim zarukama na Mikonosu
Influencerica Una Krlić ispričala nam je sve detalje o neočekivanim zarukama na Mikonosu

Influencerica Una Krlić ispričala nam je sve detalje o neočekivanim zarukama na Mikonosu

Influencerica i stylish djevojka Una Krlić u mini intervjuu za Journal otkriva nam inspirativnu priču koja se krije iza njezinih chic neočekivanih romantičnih zaruka na Mikonosu s Pavlom, bratom poznatog modnog dizajnera Mihana Momose.

Unu na društvenoj mreži Instagram prati 100 tisuća ljudi. Često je i nazivaju revolucionarkom lokalne influecerske scene, jer je na modno nebo donjela urbani vibe u novom ruhu. Inače, Uni nije u fokusu samo shopping i istraživanje lokalne dizajnerske scene, već prekrojavaanje odjeće i crtanje po istoj. Kako sama tvrdi često iskopa mamine i tatine stare komade koje lucidno kombinira u svakodnevne outfite. Upravo je ovo prava Unina fashion moć koja je reflektira kao pravu cool IT djevojku koja ne mora uvijek da ponese novokupljene odjevne komade. Upravo ovaj stav ima najveći odjek na Instagramu. Također, tu je i poštovanje prave modne publike jer prepoznaje Unin unikatan stil i šarmantnu nonašalantnost.

Lijepa Una se okušala i kao voditeljica, kada je shvatila da je najviše zanima moda i tomu se posvetila. Tako je danas zaštitno lice mnogih velikih brendova. Mađutim, Una je danas postala najprepoznatljivija kao zaštitno lice i dio Mihano Momosa ekipe. Na njoj uvijek možemo videti njegove custom made kreacije samo za Mihano community. Neki outfiti su i specijalno dizajnirani samo za nju poput digitalne kolekcije za koju je bio pionir na tržištu.

Una Krlić nam direktno s Mikonosa objašnjava zašto je ovo njezino najromantičnije putovanje

Kako nam Una otkriva: “Pavle i ja smo zajedno pet godina, a ovakvo iznenađenje nisam očekivala pogotovo što mi je uvijek davao do znanja da on ne voli takve stvari. Da mu je to glupost, tako da sam se dodatno iznenadila. Mihailo i on su sve organizirali u smještaju u kojem smo odsjeli na Mikonosu. Nije bio restoran u pitanju. Outfit je Mihailo napravio sa pričom da se u to obučem, da se idemo fotografirati.”

Cijeli stol je aranžiran stol čekao s kutijicom u kojoj je bio prsten, objašnjava Una. “Fotkali smo se nekoliko metara dalje dok su oni sve pripremili da ja ne vidim. Kada smo se vraćali u sobu, čekalo me je iznenađenje uz pjesmu Justina Biebera – Intentions, koju jako volim. Baš je bilo savršeno. Došli smo na Mikonos prvenstveno da fotkam novu Sabba kolekciju, a na kraju je ispalo najromantičnije putovanje koje sam mogla zamisliti!”

Da se modne bajke ostvaruju dokazuje ovo Unino iznenađenje, a mi kažemo – bravo i čestitamo!

Više pročitajte OVDJE.

Učitati još
Zatvori