Novi modni brend s influencerskim potpisom ima odličnu jesensku kolekciju

Novi modni brend s influencerskim potpisom
ima odličnu jesensku kolekciju

Posljednje desetljeće u modnom svijetu obilježila je pojava nekih novih lica – modnih influencerica. Nakon što su se svojim odjevnim kombinacijama istaknule na street style sceni i društvenim mrežama, modne influencerice našle su se u prvim redovima modnih revija, na naslovnicama modnih časopisa i u ulozi ambasadorica prestižnih modnih kuća, dizajnera i brendova. Posljednja uloga u kojoj se pronalazi sve više modnih influencerica ona je modne dizajnerice. Nakon francuskih it djevojaka Jeanne Damas i AnneLaure Mais Moreau čiji su brendovi Rouje i Musier osvojili modnu publiku, grupi influencerica-dizajnerica pridružila se i ukrajinska YouTube i Instagram zvijezda Diana Milkanova.

Sa više od milijun sljedbenika na YouTubeu i više od tristo tisuća na Instagramu, Diana Milkanova bez sumnje je jedno od velikih imena europske influencerske scena čiji utjecaj bez sumnje prelazi granice Ukrajine. Svoj status Diana je iskoristila za pokretanje modnog brenda DM Moon.

Upoznajte modni brend DM Moon

Inspirirana vlastitim stilom, ali i vječno privlačnim stilom Francuskinja, Diana Milkanova dizajnirala je ženstvenu kolekciju za jesen 2019. u kojoj glavnu ulogu igraju klasični baloneri s modernim pomakom, statement bluze te elegantne hlače širokih nogavica. Jednostavni krojevi spojili su se s efektnim detaljima poput statement rukava kako bi stvorili odjevne komade za moderne romantičarke. Osim efektnim izgledom, DM Moon odjevni komadi istaknuli su se i svestranim karakterom – jednako dobro izgledat će u ležernim, poslovnim i večernjim kombinacijama.

Druga DM Moon kolekcija tek je stigla i u trenu osvojila obožavateljice mode, čemu su bez sumnje doprinijele i cijene jednake ili tek neznatno više od onih high street brendova.

Sve modele i najnovije novosti o brendu možete pratiti na njihovom službenom Instagram profilu @dm.moon, a njegovu dizajnericu, influencericu Dianu Milkanovu, na Instagram profilu @diana_milkanova.

Foto: DM Moon

Učitati još
Zatvori