City Mix & Match: Last minute ideje za super poklone za Valentinovo

City Mix & Match: Last minute ideje za
super poklone za Valentinovo

Ljubav i pažnju bismo trebali pokazivati svaki dan, ali ipak, koliko god grubo zvučalo, zaboravimo na te male stvari koje čine veliku razliku. Srećom, tu je Valentinovo, dan koji nas svake godine iznova podsjeti na važnost znakova pažnje i posvećivanja vremena onima koje volimo. Pa iako brojni ne podržavaju ovaj blagdan, većina se s njima ipak ne slaže i 14. veljače obilježava u romantičnom ugođaju pripremljenim darom kojim će razveseliti voljenu osobu. A kako i sami pripadamo ovoj drugoj skupini, pripremili smo inspiraciju darova među kojima smo sigurni da ćete pronaći onaj idealan. Jer, budimo iskreni, nakon prosinačkih pohoda na darove, već pomalo nedostaje ideja kojima će biti oduševljeni.

Ako još uvijek niste pronašli savršeni poklon za onu jednu posebnu osobu, u pomoć vam uskače City Center one. Na njihovoj platformi City Mix & Match na kojoj uvijek pronalazimo najbolje ideje za odjevne kombinacije, sada smo pronašli jednako dobre ideje za poklone za Valentinovo. Što pokloniti ženama i muškarcima za Dan zaljubljenih ove godine?

Pokloni za nju

Znakovi ljubavi dolaze u brojnim oblicima, a kao najčešći i gotovo pa nepogrešiv je nakit. Bili to ogrlica, naušnice, narukvica, pa čak i elegantan sat, ovo je dar kojim će većina žena biti oduševljena. Ako žena koju darivate ne nosi nakit, ne morate brinuti jer će vam u tom slučaju u pomoć priskočiti beauty proizvodi za koje smo sigurni da će ih obožavati. Njegujući set s kremama, gelovima za tuširanje ili nekim drugim mirisom očaravajućim preparatima sigurno će izmamiti osmijeh na njeno lice. Jednako kao i ruž u savršenoj crvenoj nijansi za koji se kaže da ga baš svaka žena mora imati u svojoj kolekciji. Svoju fashionisticu razveseliti možete i nepogrešivim modnim saveznicima u formi chic cipela na potpeticu i torbice, ali za nju smo sigurni da će najsretnija biti s poklon bonom omiljenog shopping centra.

Charm Silver narukvica 188 kn / Aldo cipele 730 kn / Mango torbica 249,90 kn / City Center one poklon bon 100 i 200 kn / L’Occitane set s kremom za ruke i gelom za tuširanje 230 kn / Ted Baker sat (Watch Centar) 799,50 kn / Clarins ruž (Douglas) 107 kn

Pokloni za njega

Muškarci, u trenucima kad im je potrebno odabrati dar, nerijetko postaju potpune enigme. Iako ih uvijek možete pitati što bi željeli dobiti, ponekad će s tim pitanjem, ma koliko suptilno ono bilo, darivanje izgubiti onu čar iznenađenja. Tada će nepogrešiv odabir biti sat klasična dizajna ili pak bežične slušalice bez kojih više nikuda neće odlaziti. Muškarci vole skincare i njegujući osjećaj koji on ostavlja, posebice nakon brijanja, zato će jedan takav set sigurno pronaći svoju svrhu u njegovoj svakodnevnoj rutini, iako će to samo rijetki priznati. Zato je njihova ljubav prema parfemima i toaletnim vodama poprilično otvorena, pa ako znate koji mu je brend omiljeni ili koje mirisne note voli imate savršen dar. I u njihovom slučaju komad odjeće za koji znate da mu je potreban ili možda praktičan modni dodatak poput ruksaka mogu donijeti veliki uspjeh, ali ako niste sigurni u odabir, poklon bon City Centera one odradit će odabir umjesto vas.

Timex sat (Watch Centar) 899 kn / Philips bežične slušalice (Elipso) 259 kn / Aldo ruksak 590 kn / City Center one poklon bon 100 i 200 kn / L’Occitane set za njegu lica 550 kn / Zara sako 499,90 kn / Ferragamo miris edt 30 ml (Müller) 257 kn

Super poklone za Valentinovo pronađite u City Centeru one, a odlična doza inspiracija i savjeta uvijek vas čeka na platformi City Mix & Match.

Foto: PR, Instagram

Učitati još
Zatvori