I brend Massimo Dutti ima svoju kolekciju za plažu

I brend Massimo Dutti ima svoju
kolekciju za plažu

Brendovi sve ranije plasiraju svoje ljetne kolekcije među kojima su i komadi za odmor, plažu i uživanje na suncu. I brend Massimo Dutti tako je nedavno na svojoj stranici objavio kampanju za ljetne dane, a njome prevladavaju boje, uzorci i opušteni krojevi. Naglasak je na materijalima koji su prirodni i prozračni, ali i na iznimno upečatljivim modelima u kojima želimo provesti ljeto. Daleko iza nas su dani u kojima nismo marili za ‘beach look’, uz toliko kolekcija high street brendova i on je nešto što na odmoru želimo imati pomno osmišljeno.

To naravno ne znači da želimo trošiti previše vremena na planiranje kombinacija i upravo zato su ovakvi komadi ključni spasitelji kad temperature postanu visoke. Boje i uzorci uvijek su dobar odabir koji savršeno pristaje uz preplanuli ten, a osim toga, u takvim komadima možete s plaže u grad te planirati cjelodnevne akcije. Zato nam se sviđa što je Massimo Dutti u svoju kolekciju unio puno flourescentnih boja, kao i uzoraka. Zelene i narančaste haljine nositeljice su kolekcije koja u krojevima ostaje vjerna eleganciji brenda.

To je vidljivo i u volumenoznosti krojeva koji više pokrivaju nego otkrivaju te su time idealni za ‘after beach’ druženja i večere. Uz ovakve modele uz sebe svakako možete neopterećeno na put jer ćete imati sve na što se možete osloniti u ljetnim danima.

Foto: Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori