Odjevne komade i modne dodatke ovih hrvatskih brendova još uvijek možete naručiti preko Instagrama

Odjevne komade i modne dodatke ovih hrvatskih brendova još uvijek možete naručiti preko Instagrama

Danas kao da je sve stalo. Naša omiljena mjesta zatvorila su svoja vrata, a mnogi od nas kojima posao to dozvoljava već prije nekoliko dana povukli smo se u svoje domove. Pandemija koronavirusa promijenila je našu svakodnevicu, ali i svakodnevicu hrvatskih modnih brendova koji su zatvorili vrata svojih trgovina i showroomova. Ispred njih sada su izazovni dani koje im možemo olakšati svojoj podrškom. Shopping odjevnih komada i modnih dodataka trenutno se ne nalazi na listi naših prioriteta, no on istovremeno nudi kratki bijeg i odmak od realnosti, ali i podršku modnim brendovima i svima onima koji se nalaze iza njih.

Podržite hrvatske modne brendove i na Instagramu

Nakon hrvatskih modnih brendova koji imaju svoj online shop koje smo s vama jučer podijelili ovdje, danas vam donosimo popis samo nekih od brojnih hrvatskih modnih brendova čije odjevne komade i modne dodatke možete naručiti putem Instagrama, Facebooka ili e-mailom. I dok oni marljivo rade u sigurnosti svojim domova i studija, vas pozivamo da iz sigurnosti svojih domova zavirite na njihove Instagram profile, zapratite ih, pronađete i naručite nešto posebno za svoju garderobu i na taj ih način podržite sada kada im je ta podrška važnija no ikad.

I imajte strpljenja – iako će se svi oni bez sumnje će učiniti sve da vaši odabrani odjevni komadi i modni dodaci što brže stignu na vašu adresu, vrijeme potrebno za dostavu moglo bi potrajati nekoliko dana duže.


Klisab


Fasada Studio

Učitati još
Zatvori