Ovi hrvatski modni brendovi imaju online shopove

Ovi hrvatski modni brendovi
imaju online shopove

#OstajemDoma ovih je dana najpopularniji hashtag i najbolja odluka koju bismo svi koji možemo trebali donijeti kako za sebe, tako i za sve oko sebe. Pandemija koronavirusa promijenila je našu svakodnevicu, ali i situacija s kojom su se suočili brojni modni brendovi diljem svijeta i koja će bez sumnje ostaviti veliki trag na njima. Oni polako zatvaraju svoje dućane kako bi pomogli manjem širenju koronavirusa i zaštitili svoje radnike. Realnost je to s kojom su se suočili i hrvatski modni brendovi, a #OstajemDoma inicijativu podržali su porukama koje su poslali na društvenim mrežama te uputom svojim kupcima da umjesto njihovih trgovina posjete njihove online trgovine.

Zavirite u online shopove hrvatskih modnih brendova

Iako se shopping odjevnih komada i modnih dodataka trenutno ne nalazi na listi naših prioriteta, on istovremeno nudi kratki bijeg i odmak od realnosti, ali i podršku modnim brendovima i svima onima koji se nalaze iza njih. U narednim danima zavirite u online shopove hrvatskih modnih brendova, obnovite svoju garderobu posebnim odjevnim komadima i modnim dodacima s hrvatskim potpisom i na taj način podržite domaću modnu scenu. Neki od njih pripremili su i odlične popuste ili besplatnu dostavu.

U nastavku donosimo popis hrvatskih modnih brendova koji imaju online shop, a uskoro vam donosimo i sve one čije odjevne komade i modne dodatke možete naručiti preko Instagrama te odlične hrvatske concept storeove koje također možete pronaći online.

Leilou by Alex Dojčinović

Leilou by Alex Dojčinović online shop
Leilou by Alex Dojčinović


ELFS

Elfs online shop
ELFS

Učitati još
Zatvori