Hrvatski brend nakita Amas ima divnu novu kolekciju

Hrvatski brend nakita Amas ima
divnu novu kolekciju

Hrvatski brand nakita Amas predstavlja novu proljetnu kolekciju nakita, koja u prepoznatljivom stilu osvaja srca mnogih Hrvatica. Kolekcija i fotografije su snimljene prije cijele situacije sa Covid 19 virusom i od tada “leže” u ladici, no nakon mnogobrojnih su ih upita odlučili podijeliti s ljubiteljicama nakita i uljepšati im dane u karanteni .

Fotografije su igrom slučaja ispale sjetne i s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo podsjećaju na istinsku ljubav prema nekim stvarima koje smo do sada uzimali zdravo za gotovo. Fotografije ove kampanje “okupane” su suncem i morem, što je svojevrsni pečat ovog zadarskog branda.

Još jedna divna kolekcija Amas nakita

Proljetna Amas kolekcija donosi nove ogrlice sa motivima zvjezdica, biserima te poludragim kamenjem kao što je sedef, a apsolutni “statement” komadi su naušnice, posebno reizdanje rozeta na naušnicama.

S ovom kolekcijom htjela sam zadržati naš prepoznatljiv stil, a opet napraviti igru sa raznim biserima. Od klasičnih komada tu su hrvatske rozete, koje su u ovih par godina postale su i poznati suvenir, te je zadarska rozeta krasila stranice i britanskog časopisa Vogue – istaknula je dizajnerica Petra Mičić Garibović .

Narukvice na konopcu i dalje su apsolutni must have, stoga je Amas ove sezone predstavio extra tanke narukvice na konopcu sa biserima.

Nakit je napravljen od kvalitetnog 925 srebra sa pozlatom od bijelog rodija ili osamnaest karatnog zlata a motiv je stavljen i na već poznate narukvice na konopcu. Novu kampanju snimio je fotograf Fabio Šimičev, a model je bila Nina Pavlović.

Nakit se može naručiti preko internetske stranice amas-bijoux.com, preko društvenih mreža, a nakon ponovnog otvoranja trgovina bit će dostupan i u Amas poslovnicama u City Galeriji te Supernova Centru u Zadru, Ginger Store- Korčula, Fabrika na Visu i u trgovini Take me home – Zagreb.

Foto: Fabio Šimičev

Učitati još
Zatvori