Hrvatski brend haljina i tunika koji je omiljen i ovog ljeta

Hrvatski brend haljina i tunika koji
je omiljen i ovog ljeta

U valu domaćih kreativaca koji su se prije nekoliko godina pojavili na našoj modnoj sceni, jedan od onih koji se najdulje zadržao svakako je brend Kaviy Couture. On je hrvatske trendseterice osvojio svojim vedrim ljetnim tunikama i haljinama u etno stilu, a sa svakom novom kolekcijom nastavio je evoluirati i razvijati se. Kaviy Couture čak je bio dio satnice nedavnog Ljubljana Fashion Weeka, gdje se i slovenska publika dobila priliku upoznati s ovim cool brendom za žene koji svakog ljeta ima pravu malu kulminaciju svog rada.

Kaviy Couture kolekcija za ljeto 2018. nije prošla nezapaženo ni kod nas, a splitskim ulicama ovih dana šeću njeni najljepši modeli. Haljine i tunike izrađene su od prirodnih materijala, dolaze u bijeloj kao ultimativnoj boji ljeta i još nekoliko boja, te su ukrašene volanima, čipkom i tradicionalnim hrvatskim motivima u crvenoj boji koji inače krase narodne nošnje svih krajeva Hrvatske. To je postao i ostao zaštitni znak brenda Kaviy Couture, koji ove komade izdvaja iz mase.

Svaki Kaviy Couture proizvod ručno je izrađen u Hrvatskoj i samim je time unikat, a želite li doznati više i naručiti svoju novu omiljenu tuniku ili haljinu, posjetite Kaviy Couture Instagram profil.

Foto: Instagram, Ivan Gudić za Faust Concept Store

Učitati još
Zatvori