I ovaj hrvatski brend ima predobre espadrile s mašnom

I ovaj hrvatski brend ima predobre
espadrile s mašnom

Evita je brend kojeg je pokrenula dizajnerica Tanja Filipović te se bazira na proizvodnji i dizajnu espadrila. S njim smo vas upoznali prije nekoliko godina, kada je lansirao svoju prvu kolekciju i odmah privukao pažnju Hrvatica.

Brend je nastao potragom savršenih espadrila te zatim istraživanja proizvodnje istih. U svakoj kolekciji prevladava većinom lan te razni oblici mašna po kojoj je i sam brand prepoznatljiv, a u novoj kolekciji Pantone se pojavljuju razni ukrasi, cvijeće, biseri, resice i razni dezeni.

EVITA KOLEKCIJA ZA LJETO

Ovog ljeta, fokus je na espadrila natikačama s mašnom, a Evita ih interpretira na niz efektnih načina, koristeći se različitim materijalima, bojama i uzorcima. Jasno je kako su apsolutni hit kolekcije točkasti modeli, no klasičarke će voljeti i one neutralne modele u ‘nude’ boji.

Evita je namijenjena svim ženama koje žele u svom ormaru imati jedan posebni i drugačiji komad obuće te ga kombinirati za svaku priliku. Svoj savršeni model pronađite na Facebook stranici Evita espadrila i na Instagram profilu brenda.

Foto: Instagram (Evita, Doris Fatur)

Učitati još
Zatvori