Hrvatska torba inspirirana londonskom ulicom i jednim vratima

Hrvatska torba inspirirana londonskom
ulicom i jednim vratima

rdcode-warren-mews-2

Novi nastavak RDcode modne priče

Hod kroz zanimljive gradove i njihove ulice, za RDcode podrazumijeva i potragu za zanimljivim vratima. Ta vrata nisu uvijek povijesna, s bogatim ornamentima i arhitektonskim značenjem, već su zanimljiva i zbog okruženja u kojemu se nalaze, ljudi koji kroz njih prolaze, ali i općenito atmosfere koja vlada u tim ulicama i kvartovima.

S te strane ih kroz svoj dizajnerski rad promatra RDcode u priči /DOORS & BAGS/. Najčešće su to vrata u nekim kvartovima gradova koja nisu na ruti prolaska brojnih prolaznika i turista. RDcode ih vidi nekim drugačijim očima i interpretira na svoj način u torbe koje nastaju u vrlo malim količinama i na tragu su ‘slow fashion’.

rdcode-warren-mews-1

Torba Warren Mews W1

Vizija vrata iz mikro kvarta Warren Mews W1 preoblikovana u torbu, dočarana je u malo svjetlijim tonovima sive boje. Dimenzije su joj oversized, a izrađena je od vrhunske eko kože. Dizajn torbe prati četvrtasti volumen izvornih vrata, a kao detalji dodani su okrugla minijaturna brava i ručno oslikani natpis ‘Warren Mews W1’. U ovoj kući i iza ovih sivih vrata u ovoj londonskoj ulici živi ugledna londonska galeristica i vlasnica nekoliko luksuznih galerija, Rebecca Hossack.

rdcode-warren-mews-5

Priču i limitirana izdanja torbi inspiriranih vratima, RDcode osim po izgledu temelji prvenstveno na simbolici koja povezuje vrata i torbe, koja su samo naizgled različita, a zapravo ih povezuje puno toga. Torba Warren Mews W1 može se trenutno kupiti putem Facebook stranice RDcode.

warren-mews

rdcode-warren-mews-4

Foto: RDcode

Učitati još
Zatvori