Jesenski Högl party u NAMA-i obilježio je više od 20 godina uspješne suradnje
Jesenski Högl party u NAMA-i obilježio je više od 20 godina uspješne suradnje

Jesenski Högl party u NAMA-i obilježio je više od 20 godina uspješne suradnje

Prijelazne jakne, toplija obuća i žuto lišće na ulicama Zagreba već su nam odavno najavili jesen, pa je njene tonove kultna zagrebačka robna kuća NAMA odlučila pretočiti u tematiku još jednog eventa. Ovoga puta riječ je o proslavi suradnje s poznatim austrijskim brendom kvalitetnih cipela Högl, povodom čega je jučer održan jesenski party u prostorima NAMA-e u Ilici 6.

„Izuzetno uspješna suradnja Högla i NAMA-e traje već preko 20 godina, stoga smo organizirali ovaj jesenski event, ne samo kako bismo proslavili obljetnicu, već i tradicionalno predstavili jesensko zimsku kolekciju ovoga brenda“,  izjavila je Brankica Filipaj Mišić, Izvršna direktorica nabave i marketinga robne kuće NAMA.

Uspješna suradnja između zagrebačke robne kuće i austrijskog brenda traje više od 20ak godina, a donijela je, ne samo značajne vrijednosti koje će se njegovati i u idućim godinama, već i mnoštvo prilika za rast i razvoj brenda i ove robne kuće. Eventu je prisustvovao Walter Breuer, Globalni direktor prodaje Högla, koji je zahvalio svima na dolasku te naglasio koliko je zadovoljan suradnjom i prezentacijom nove kolekcije.

Högl je svojom sezonskom obućom već napunio police robne kuće pa su se posjetitelji mogli upoznati s asortimanom koji im donosi Höglova ovogodišnja jesensko / zimska kolekcija. Emocija, evolucija, ekscentričnost, fokus na detalje i naglasak na bojama tematski su trendovi  kolekcije za 2022. / 2023. godinu, a riječi koje opisuju kvalitete ove obuće su izražaj, profinjenost, udobnost i funkcionalnost.

“Joie de vivre” izreka je koja karakterizira novu Högl kolekciju. Dani hladnog minimalizma su iza nas, došla je nova, veselija faza, faza buđenja, osobnog razvoja i novih ostvarenja. U skladu s tim, Högl ove sezone utjelovljuje svježe, nove trendove, a modernim materijalima i detaljima postiže snažan izgled. Udobnost je dalje najveći prioritet, uz dodani glamurozni izgled te funkcionalnost koja je zimi izrazito važna. Od Weekend kolekcije, koja se može nositi u gotovo svim prilikama, do glamurozne, svjetlucave elegancije uz neizostavnu udobnost nošenja – to je Högl!”, naglasila je Daniela Živković, Area managerica Högla.

Mediji i uzvanici na ovoj su proslavi mogli uživati u personaliziranim slasticama brenda Högl te se opustiti uz zvukove DJ Idris. Trenutak iznenađenja bila je operna diva Antonella Malis, koja već tradicionalno nastupa na Högl eventima, a svojim je iznimnim glasom i izvedbom upotpunila atmosferu ovog čarobnog jesenskog eventa koji obilježava divnu suradnju.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori