Najpopularniji romantični Netflix film je dobio svoju H&M kolekciju

Najpopularniji romantični Netflix film je
dobio svoju H&M kolekciju

Malo koji Netflix film je podigao toliko prašine kao tinejdžerska romantična komedija To All The Boys I’ve Loved Before. Priča snimljena prema istoimenom romanu Jenny Han prati Laru Jean Covey i njen ljubavni život koji igrom slučaja od potpuno nepostojećeg dovede do lažne veze s najpopularnijim dečkom u školi, Peterom Kavinskyjem. Njegov uspjeh 2018. godine osigurao mu je i nastavak To All The Boys I’ve Loved Before: P.S. I Still Love You koji je izašao u veljači ove godine.

Sada, priča o omiljenom Netflix filmu se nastavlja – ovaj putu kroz novu H&M kolekciju iz Divided linije koja je posvećena filmu i inspirirana mladenačkim i zaigranim stilom njegove glavne junakinje.

H&M x To All The Boys I’ve Loved Before kolekcija

U nježnim ružičastim tonovima, cvjetnim uzorcima i modelima inspiriranim devedesetima, H&M x To All The Boys I’ve Loved Before kolekcija donosi omiljene odjevne komade i modne dodatke iz ormara glavne junakinje filma Lare Jean. T-shirt majice s puf rukavima, midi suknja i romantična haljina zvijezde su kolekcije, a uz modele inspirirane filmom, H&M je izdvojio je pregršt odličnih modela iz svoje aktualne kolekcije koje možemo zamisliti u ormaru Lare Jean poput bijelih topova, plavih mom jeans traperica, platnenih tenisica i scrunchie gumice za kosu.

Svi modeli dostupni su u H&M online shopu, a pogledati ih možete u nastavku.

Foto: H&M, Screenshot

Učitati još
Zatvori