Ovako izgleda H&M-ova proljetna kolekcija vjenčanica

Ovako izgleda H&M-ova proljetna
kolekcija vjenčanica

H&M vjencanica slider

Poznati modni brend H&M posljednjih je sezona sramežljivo predstavljao vlastite modele vjenčanica, kojih je uvijek bilo tek toliko za nabrojati ih na prste jedne ruke. Mnoge su predstavljene u sklopu H&M-ovih Conscious kolekcija i kao takve predstavljale su vrlo zanimljiv i hvale vrijedan spoj ekološki održive i vjenčane mode. A ovog proljeća, švedski se modni div odlučio konkretnije pozabaviti temom vjenčanja, pa je H&M-ova online trgovina upravo postala bogatija za Wedding Shop.

hmgoepprod (6)

Što donosi H&M Wedding Shop?

Najnovija ponuda modnog brenda H&M obraća se mladenkama, djeverušama, ali i svim drugim uzvanicama svadbenih slavlja, koje će u Wedding Shopu pronaći moderne komade po mjeri vjenčanih svečanosti. U prvi plan ipak su istaknute, naravno, same vjenčanice, koje H&M nudi u nekoliko stilova, od dugih čipkastih modela u bijeloj boji pa sve do modela male bijele haljine koja preuzima ulogu vjenčanice, kao stvorene za ne tako tipičnu mladenku ili ne tako službena vjenčanja. U nastavku donosimo sve modele H&M vjenčanica, a cijelu ponudu istražiti možete ovdje.

hmgoepprod (3) hmgoepprod (4) hmgoepprod (5) hmgoepprod (10) hmgoepprod (11) hmgoepprod (12) hmgoepprod (13) hmgoepprod (14) hmgoepprod (15)

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori