H&M lansirao novu Studio kolekciju: Kožne crne čizme i tamnosivi kaput na našoj su listi želja
H&M lansirao novu Studio kolekciju: Kožne crne čizme i tamnosivi kaput na našoj su listi želja

H&M lansirao novu Studio kolekciju: Kožne crne čizme i tamnosivi kaput na našoj su listi želja

Mračni glamur koji vlada H&M Studio kolekcijom inspiriran je uzbudljivom jednostavnošću crne u kombinaciji sa siluetama koje kanaliziraju sofisticiranost filmskih noir heroina. Odlučna, smjela i savršeno skrojena odjela i odjeća za van, dopunjeni su ukrasima i modnim dodacima. Kolekcija H&M Studio za jesen/zimu 2023 biti će dostupna na hm.com od 28. rujna.

„H&M Studio je naša najusmerenija, napredna modna kolekcija. Za jesen, naš dizajnerski tim napravio je kolekciju koja djeluje pragmatično, ali poetično. Vrhunska kvaliteta prisutna je u cijeloj kolekciji u koju ćete se odmah zaljubiti, i nositi je iznova i iznova, u godinama koje dolaze“, kaže Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerica i kreativna savjetnica u H&M-u.

Ključni komadi dizajnirani su da razvesele zaljubljenike u modu. Za dan, tu je skrojeni crni maksi kaput sa naglašenim strukom koji nagovještava ženstvenost i obećava vječnu privlačnost, zajedno sa bijelom košuljom sa naglašenom velikom mašnom. Za večer, nose se traperice ukrašene kamenčićima u nijansi šampanjca kao i jakna koja skladno ide uz crnu mini haljinu A kroja sa bijelom, oštrom kragnom. Modni dodaci dodaju dašak sjaja, uključujući elegantne čizme od napa kože i originalni nakit. Tu je i postavljena torba koja je jedan od omiljenih komada iz H&M Studio arhive koji se rado vraćaju, u ovom slučaju prerađena u mekanu crnu kožu za jesen. Svi ključni komadi su napravljeni od izdržljive, visokokvalitetne tkanine, a većina je napravljena od održivijih materijala, uključujući reciklirani poliester i Tencel.

„Ove sezone dizajnerski tim bio je inspiriran heroinama horor filmova čiji stil uvijek ostaje sofisticiran, bez obzira na sablasne okolnosti. Željeli smo kanalizirati taj izgled sa komadima koji daju sjaj, a koji su u isto vrijeme dovoljno praktični da lagano prelaze između situacija i godišnjih doba“, kaže Linda Wikel, dizajnerica koncepta za H&M Studio.

H&M Studio slavi 10 godina

H&M Studio je najusmerenija, napredna modna kolekcija, koju razvijaju H&M-ovi dizajneri u Stockholmu. Pokrenuta je 2013. godine sa idejom da izlazi dva puta godišnje. Kolekcija za jesen/zimu 2023 obilježava 10 godina, kao i novo poglavlje za ovu limited-edition kolekciju. Od ove sezone, H&M Studio imati će kreativni okvir koji obuhvaća više limited-edition kolekcija, koje će izlaziti nekoliko puta godišnje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori