H&M ima novu sportsku kolekciju odjeće zbog koje ćete poželjeti trenirati
H&M ima novu sportsku kolekciju odjeće zbog koje ćete poželjeti trenirati

H&M ima novu sportsku kolekciju odjeće zbog koje ćete poželjeti trenirati

U zdravom tijelu, zdrav duh je poslovica koju posljednje vrijeme često čujemo. Tjelovježba je iznimno važan dio svakodnevice i ne bismo je trebali preskakati makar u vidu brzog hodanja u prirodi ili neke jednostavnije rekreacije koja nam neće oduzeti previše vremena. Sigurno je svima poznat osjećaj kada sami sebi prije početka nove godine dajemo lažna obećanja kako je ovo naša godina u smislu treninga i vježbe.

No, vrlo brzo takva obećanja padnu u zaborav, a naša rutina ostane ista. Upravo zbog toga nas je posebno inspirirala nova H&M kolekcija, imena DryMove koja slavi pokret, trčanje i aktivnost u prirodi. Poželji smo odmah početi trenirati, a koje komade su nam pripremili i kako ih ukomponirati u ostatak garderobe, saznajte u nastavku.

h&m

Nova H&M kolekcija nas je potaknula na vježbanje

Kretanje bi trebalo biti dio naše dnevne rutine i toga smo svjesni, no ponekad nam treba specifičan motiv kako bismo se natjerali na učestalu tjelovježbu. Kada se odlučimo na takav korak, prvo što razmišljamo je koje sportske komade kupiti. U tom smislu je nova H&M kolekcija idealno rješenje. Cjenovno pristupačna, a savršenog dizajna idealan je odabir za one koji tek počinju s vježbom, ali i za one koji žele proširiti sportsku garderobu. H&M već neko vrijeme izbacuje sportske kolekcije, a ova u vibrantnim koloritima nas je posebno osvojila.

h&m

Trendi sportski komadi za svaki dan

Novom kolekcijom dominiraju ljubičasta i žuta nijansa, a osim odjevnih predmeta, prisutni su i cool modni detalji. Sportske naočale iz ove kolekcije možete nositi i kombinirati na dnevne outfite jer je to posljednji modni trend. A neke komade također možete uklopiti u casual kombinacije poput topa i šuškave jakne koja se može nositi na traperice, tenisice i bluze. Kombinacija je zaista mnogo, a ova kolekcija će vas sigurno potaknuti na vježbanje. Mi zaista počinjemo i to u novim komadima koji savršeno pristaju baš svima.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori