H&M sutra izlazi s novim sportskim brendom
H&M sutra izlazi s novim sportskim brendom

H&M sutra izlazi s novim
sportskim brendom

H&M je jedna od vodećih kompanija kada govorimo o ‘high street’ konceptu. Njihove Studio kolekcije, ali i kolaboracije s brojim dizajnerima su samo neki od projekata koji su ih doveli do današnjeg statusa. Stoga, nije nas iznenadila vijest kako idu s novim projektom, odnosm brendom unutar poslovanja, imena H&M Move, koji izlazi sutra.

h&m

Sportski brend koji će istovremeno biti trendi

H&M Move počinje s djelovanjem sutra, a kreće u hrabru misiju popularizacije sportske odjeće i poticanjem na aktivnost. Brend će nuditi pristupačne komade sportske odjeće, slaveći činjenicu da je svatko na planeti pokretač i da se zapravo možemo kretati na mnoštvo načina. H&M Move ima za cilj opremiti svijet modernom i funkcionalnom odjećom za kretanje koja će podržavati osobe koje su u pokretu, koji bez obzira na sposobnosti, mogu imati ugodnu odjeću.

Brend će lansirati sportsku odjeću za žene i muškarce posebno dizjaniranu za sve sportske aktivnosti. Prva kolekcija uključuje majice, lagane jakne i širok izbor tajica i grudnjaka uz artikle posebno dizajnirane za trčanje. Moramo priznati kako se jako veselimo ovoj kolekciji, ali i sportskoj odjeći koja će biti kvalitetna, a cjenovno prihvatljiva. Svi znamo kako H&M ima zaista kvalitetne materijale, stoga vjerujemo da će tako biti i u ovoj kolekcijii.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori