High street brend Weekday uskoro uvodi dostavu u Hrvatsku – ovo su najbolji modeli iz aktualne kolekcije

High street brend Weekday uskoro uvodi dostavu u Hrvatsku – ovo su najbolji modeli iz aktualne kolekcije

High street brend H&M danas je jedan od najpopularnijih high street brendova kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj. Uz omiljeno i poznato ime, u H&M obitelji nalazi se još nekoliko odličnih brendova koji, baš poput H&M-a, spajaju aktualne modne trendove i pristupačne cijene. Ipak, svaki od brendova iz H&M obitelji nudi drugačiji i originalni pristup modi kojim su osvojili ljubitelje mode diljem svijeta. Nakon brenda COS koji pažnju plijeni minimalističkom jednostavnošću i brend & Other Stories čije se odjevni komadi i modni dodaci nalaze među modnim favoritima u garderobama popularnih trendseterica, Weekday je najavio da uskoro uvodi dostavu i u Hrvatsku.

Weekday stiže u Hrvatsku

Weekday je švedski modni brend koji inspiraciju pronalazi u popularnoj kulturi i street style modi. Osnovan 2002. godine, Weekday trenutno dostavlja u 88 država, svoje dućane ima njih 14, a uskoro stiže i u Hrvatsku. Na svojoj službenoj stranici na popis država u koje dostavlja već je dodao Hrvatsku kao jednu od lokacija, a nudi i mogućnost pretplate na besplatni newsletter koji će vas obavijestiti o točnom datumu dolaska opcije dostave u Hrvatsku.

Najbolji modeli koji se nalaze na našoj listi želja

Čemu se možemo veseliti? U aktualnoj kolekciji, Weekday je okupio najpoželjnije proljetne trendove, ali istaknuo i prve ljetne favorite. Sa svojim prepoznatljivim potpisom, među novim modelima inspiriranim street style modom nalaze se basic modeli poput T-shirtica, traperica i košulja. Uz jednostavne basic modele, u aktualnoj kolekciji možete pronaći i ženstvene haljine, košulje i suknje s naglašenom urbanom notom. Kako bi im dao urbani izgled, Weekday je neutralnu paletu spojio s vibrantnim nijansama ružičaste, ljubičaste i zelene boje. Posebnost kolekcije nalazi se u jednostavnim krojevima s trendi pomakom u neočekivanim detaljima, a dodatno ju obogaćuju cool modni detalji.

Trideset naših favorita izdvojili smo u nastavku, a cijelu kolekciju koju ćete uskoro moći i naručiti pogledajte na weekday.com.

Foto: Weekday

Učitati još
Zatvori