U H&M-u je počelo veliko zimsko sniženje

U H&M-u je počelo veliko
zimsko sniženje

Od velikog sezonskog sniženja kada će svi naši omiljeni brendovi u svoje izloge izvjesiti one čarobne SALE natpise dijeli naš još nekoliko dana. Ipak, i prije službenog početka zimskih sniženja i nekoliko tjedana nakon velike shopping groznice koju su posljednji vikend u studenom stvorili Black Friday i Cyber Monday, brojni brendovi i ove su nas sezone bez sumnje iznenaditi s nekoliko preuranjenih ponuda i sniženja. Sezonu velikih zimskih sniženja ove je godine otvorio high street brend Mango. Prije nekoliko dana sniženje je krenulo i u online shopovima high street brendova COS i & Other Stories, a sada im se pridružio i njihov sestrinski brend H&M.

Počelo je H&M zimsko sniženje

Odmah nakon božićne, stiže nam shopping groznica koja će započeti 27. prosinca kada će u našim omiljenim dućanima krenuti veliko sezonsko sniženje. High street brend H&M sve svoje obožavatelje prije nekoliko dana razveselio je ranim početkom zimskog sniženja! Od elegantnih klasika i ležernih komada do toplog pletiva i modnih dodataka, u svim H&M trgovinama kao i u službenoj web trgovini odlične modele iz jesenske i zimske kolekcije već možete pronaći snižene do 50%.

Kaput neutralne boje ili puf jakna, plave traperice ili hlače širokih nogavica koje smo nosili ove, ali koje ćemo nositi i sljedeće godine, svestrana dnevna haljina i pletivo koje će unijeti dozu topline u svaki look samo su neki su odličnih modela s kojima ne možete pogriješiti, a koje možete pronaći na H&M zimskom sniženju. Osim što će se brzo pretvoriti u nove favorite unutar našeg ormara, mnogi od njih bit će i dio proljetne garderobe ili jedan od onih komada koji se unutar naših ormara zadržava tijekom čitave godine.

Osim kao odlično vrijeme za shopping omiljenih klasika i jednostavnih basic komada koji su nezaobilazni dio svakog ormara, sniženja su savršena prilika da upotpuniti i svoju kolekciju modnih dodataka koji će razbiti monotoniju naše garderobe bez velikih investicija, a H&M je ove zime pripremio sve od praktičnih i privlačnih modela torbi do trendi cipela i neodoljivog nakita.

Koji su najbolji modeli koje možete pronaći na sezonskom sniženju omiljenog high street brenda? 20 naših favorita izdvojili smo u nastavku.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori