Good American x Zara: kolaboracija koja na prvu oduševljava

Good American x Zara: kolaboracija
koja na prvu oduševljava

Kada je poznata Kardashian sestra, Khloe, 2016. godine osnovala brend Good American on se gotovo odmah nametnuo kao najpoželjniji brend. ‘Made by women, for women’ jedna je od glavnih niti vodilja brenda, a ono što ga diferencira od ostalih jest inkluzivnost. Good American na tržište je krenuo s trapericama, a zatim se asortiman tijekom godina proširio na cipele, kupaće kostime i odjeću.

Inkluzivnost je jedan od glavnih fokusa ovog brenda, a dokaz tome je raspon veličine koji se kreće od 00 (xss) do 22 (5xl). Upravo zbog toga je ovaj brend toliko voljen i obožavan od strane žena. Good American ističe se i po izrazito kvalitetnom traperu, a svi znamo kako je kvalitetan traper dosta skup. No, sada postoji idealna opcija za sve koji nisu spremni izdvojiti veliku količinu novaca za kvalitetan traper. Naime, Good American u suradnji sa Zarom izbacio je par modela koji su size inclusive, a istovremeno cjenovno pristupačni.

Odličan spoj Good American i Zare koji nas je oduševio

Ova kolaboracija dostupna je na stranicama Zare, a u njoj možemo pronaći traperice, traper jakne i klasičan t-shirt. Što se tiče samog kroja, traperice su dostupne u gotovo svim it krojevima sezone. Dok, možemo pronaći jedan model traper jakne i klasične majice kratkih rukava u bijeloj i crnoj boji. Ono što nam je možda najviše privuklo pažnju kod ove kolekcije je traper kombinezon koji je ove godine postao jedan od must-have komada u svakoj garderobi. Stoga, ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim traperom ova kolaboracija je idealna opcija.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori