Glorybo: Nova modna oaza za dame koje vole eleganciju i profinjenost

Glorybo: Nova modna oaza za dame koje vole
eleganciju i profinjenost

U Crikvenici se u svibnju 2019. godine otvara “Glorybo“, concept store koji će svojom ponudom svjetski poznatih brendova obogatiti ponudu, kako grada Crikvenice, tako cijele Hrvatske i šire. Glorybo concept store donosi kupcima originalnu svjetsku modu s profinjenim izborom brendova i ručno rađenih komada, od ekstravagantnog nakita i naočala do chic cipela.

Brendovi iz cijelog svijeta

Mishka espadrile

U dućanu i  na web shopu možete pronaći brendove iz petnaest zemalja kao što je švicarski brand čizama i sandala Inuiki, Ducie iz Britanije, Mishka espadrile, Baldowski i Kat Maconie sandale, Beauty omelette traperice, torbe Bagohandicrafts, kaftani Nuelis i Nefes, nakit Ponponiere, kaputi Paltoii, Manu atelier torbe, Alexandra Voltan cipele, Mehtap Elaidi i Lug von Siga haljine, kostimi Oyeswimwear i Lareveche i savršeno skrojena odijela Sorbe.

Ravnoteža između klasike i modernog

“Naš concept store namijenjen je djevojkama i ženama čiji se stil odlikuje sofisticiranosti, elegancijom i profinjenošću te nudi savršen balans između klasike i modernog i nosivog. Željele smo dodati novu kvalitetu, kako gradskoj modnoj sceni, tako i regionalnoj”, rekla je vlasnica Gloria Boršćak.
@conceptstore_glorybo

@conceptstore_glorybo

Preporuka

Zatvori