Proljetno izdanje magazina GloriaGlam

Proljetno izdanje magazina GloriaGlam

Vrijeme je za ludu energiju i neslomljivi optimizam upakirani u novo izdanje Glorije Glam koje slavi umjetnost i modu u svim njihovim formama i oblicima, uz pratnju karizmatičnih individualaca, talentiranih kreativaca i naših autora – od Sydneya i Los Angelesa preko Münchena, Berlina i Pariza do Firence i Beograda. 

Nova Glorija Glam je na kioscima i nudi izvrsnu sinergiju tekstualnog i vizualnog. Uz ekstra bonuse – dva poklona koja ćete zaista željeti imati u svojoj kozmetičkoj torbici: MOSCHINO Toy 2 BUBBLE GUM + masku za obnovu ili noćnu kremu REN.

Ida Prester, svestrana zvijezda krasi naslovnicu proljetnog luksuznog izdanja. Naime, upravo je ona prošle godine izbacila čak pet novih glazbenih singlova, preselila se iz Beograda u Zagreb, ambasadorica je Cocktine kampanje „Živim za svoju stvar”, osmislila je pokoji novi projekt, a onda nas zarazila optimizmom. Uokvirena je u stiliziranu floralnu gestu velikog grafitera i street umjetnika Slavena Kosanovića Lunara. Kolumnistica Jelena Veljača s balerinom Jovanom Mirosavljević u praznom je beogradskom Pozorištu izvela pravu fotografsku predstavu zaokruženu intimnim razgovorom do dugo u noć. U isto vrijeme se u centru Zagreba odvijao razgovor s Anom Grzunov i Mašom Barišić koje su upravo za umjetnike osmislile Atelje na br. 1.

Tu su i Nikola Grabovac kojeg smo nazvali našim profesorom Baltazarom, pa eksperimentalni filmaš Dalibor Barić i propulzivni Miloš Trakilović uz kojeg smo prošetali art scenom Berlina. Fenomenalni dirigent Darijan Ivezić objasnio je kako se trenutačno stvara u Münchenu, dizajner Marc Ange očarava svojim staklenim kreacijama parfema, a kiparica Zvonimira Karavida opravdala je status nove zvijezde naše umjetničke scene. Sve su oni dio naših sugovornika koji imaju jednaku misiju – učiniti ovaj svijet boljim mjestom. Zavodljiva je ta nezaustavljiva energija, kao i promišljena provokacija, pametni aktivizam i feminizam s kojim su se autori bavili u ovom broju. Nije zapostavljen niti „nužan” pogled „unutar sebe”, uz pratnju renomiranog psihijatra Roberta Torrea , a u broju su i dr.sc. Iza Kavedžija s University of Exeter, znanstvenica i antropologinja koja se bavi srećom te feministička (svjetska!) ikona dr.sc.Sara Ahmed koja je objasnila što je pak – kulturna politika emocija.

Pobjegnite u čarobni modni svijet uz promišljene i uzbudljive modne editorijale, lepeze modnih trendova i jako stylish sugovornike. Na pitanje „ima li života nakon modnih magazina” odgovor smo pronašli kod utjecajnih dama modnog svijeta, a da je moda došla na novi level potvrđuje genijalna tema Fashion Gaminga, kao i ona o budućnosti mode na otpadu.


Kad je riječ o beautyju, nikako ga ne propustite – stranice posvećene ljepoti prepune su novih pravila koje želimo prigrliti, savršenih proizvoda, boja i parfema koje prizivaju jedno jako lijepo i mirisno proljeće.

Uz novi broj prepustite se i hedonističkim strastima – prošećite kroz interijere starog pariškog šarma, odmorite se na rubu fjorda s neopisivim pogledom na jugozapad Norveške i čitajte o novim gastro konceptima koje nam je otkrila mlada i talentirana chefica Karime Lopez iz jako stylish restorana Gucci Osteria u Firenci.

Ovo je samo dio bogatog sadržaja novog broja luksuznog magazina Gloria Glam uz koji ne propustite i darove: MOSCHINO Toy 2 BUBBLE GUM parfem + REN noćnu kremu ili obnavljajuću masku.

Novi broj, osim u Hrvatskoj, dostupan je i u Sloveniji, BiH, Makedoniji te u Srbiji – u Beogradu i Novom Sadu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori