Tko je sve uživao na Ghetaldus x Journal druženju u Varaždinu?

Tko je sve uživao na Ghetaldus x
Journal druženju u Varaždinu?

Otvorena je novouređena Ghetaldus optika u Varaždinu

U baroknom gradu u kojem je tradicija optika duga više od stoljeća, Ghetaldus optika ističe se kao značajni dio te tradicije. Sljedeće godine, Ghetaldus optika obilježit će šezdeset godina poslovanja na istoj lokaciji u Varaždinu – u Gajevoj ulici broj 11.

Uoči te velike šezdesete obljetnice, Ghetaldus je napravio dodatni iskorak i odlučio se na preuređenje i modernizaciju ove poslovnice u centru grada, kako bi, uz već provjerenu stručnost i kvalitetu, ponudio prostor u kojem će se svi kupci osjećati ugodno i opušteno.

Uz elegantan moderni interijer s modernim pomakom, Ghetaldus optika u Gajevoj 11 ističe se i kao mjesto sa širokim dioptrijskim asortimanom, kao i velikom ponudom sunčanih okvira najpoznatijih svjetskih brendova, ali i s dodatnim uslugama koje upravo Ghetaldus čine jedinstvenom optikom.

Osim što smo ju imale priliku posjetiti, u suradnji s Ghetaldusom smo u novouređenoj Ghetaldus optici u Varaždinu organizirale i malo modno druženje.

Domaće modne trendseterice na druženju u Ghetaldus optici u Varaždinu

Kako bismo na prvi način obilježile otvorenje novouređene Ghetaldus optike u Gajevoj 11, na Ghetaldus x Journal modno druženje pozvale smo i nama draga i poznata lica. Žene čiji stil volimo i koje, baš poput nas, obožavaju naočale, jučer su imale priliku zaviriti u novouređenu Ghetaldus optiku i isprobati efektne modele iz njegove ponude.

Ivi Radić, osnivačici portala Journal.hr, i Ghetaldus timu pridružile su se Ana Bacinger, Rita Rumora, Nika Kamenski, Nataša Brunović i Damira Katarina Miličević.

U raznolikoj ponudi Ghetaldus optike u Gajevoj 11 i uz pomoć Ghetaldus tima, svaka od njih pronašla je savršene naočale za svoj modni stil, a kao apsolutni hit istaknule su se naočale iz Dior, Missoni i DITA kolekcija.

Jučerašnje druženje poznate gošće iskoristile su i za besplatnu kontrolu vida. Baš poput njih, uz stručne savjete optičara i optometrista, i vi prilikom posjeta Ghetaldus optici u Gajevoj 11 možete obaviti besplatnu kontrolu vida i tako doživjeti jedno potpuno novo iskustvo shoppinga bez stresa i žurbe.

Svoj termin za besplatnu kontrolu vida možete rezervirati na ghetaldus.hr.

Djelić atmosfere s jučerašnjeg druženja donosimo vam u nastavku, a pogled u novouređenu Ghetaldus optiku u Gajevoj 11 u Varaždinu donosimo ovdje.

Iva Radić
 Damira Katarina Miličević
Nataša Brunović 
Ana Bacinger
Nika Kamenski
Rita Rumora
Ghetaldus tim
Ghetaldus Optika Varaždin

Foto: Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori