Nova Ganni kolekcija izgleda sjajno i stigla je u Hrvatsku

Nova Ganni kolekcija izgleda sjajno
i stigla je u Hrvatsku

Već je dobro poznata stvar da je Split destinacija koja se ljeti ne zaobilazi, pa je tako već rano proljeće izgledalo kao da je srce sezone. S prvim danima kalendarskog ljeta, Dioklecijanov grad zasjao je u punome sjaju, a kako nas još par dana dijeli od najvećeg, svjetskog glazbenog festivala Ultre, miris ludog ljeta je svuda oko nas.

Splitski ID store se odlično nadovezao na uzavrelu gradsku atmosferu novom Ganni pre-fall kolekcijom, koja se zove upravo “Crazy Summer” i od sada je dostupna u dućanu. Cijela kolekcija zapravo je inspirirana devedesetim godinama, rave partyjima i svim popratnim ljetnim sadržajima.

Ganni pre-fall 2018 kolekcija u ID store

Print tratinčica i točkica te tkanine tretirane klorom, kako bi se dobio obožavani “tie dye” efekt, okosnica su kolekcije, dok je silueta vrlo opuštena i predimenzionirana u kroju.

Zeleni print s točkicama obožavaju sve blogerice, dok je model Beth sandala u bež boji već rasprodan u nekoliko navrata, ali ID store je pripremio još jednu isporuku koja je upravo stigla u Split te očekuje svoje vlasnice da ih izvedu u lude, ljetne splitske noći.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori