Omiljeni skandi brend Ganni proslavio 10 godina na modnoj sceni još jednom fantastičnom kolekcijom

Omiljeni skandi brend Ganni proslavio 10 godina na modnoj sceni još jednom fantastičnom kolekcijom

Danska modna dizajnerica Ditte Reffstrup 2015. godine je na skrivenom teniskom terenu hotela Mercus u Kopenhagenu predstavila novu kolekciju svojeg modnog brenda Ganni. Bio je to presudni trenutak u povijesti brenda u kojem se dotad samo skandinavskim modnim insajderima poznati brend istaknuo na svjetskoj modnoj sceni. Nova modna zvijezda bila je rođena!

GANNI – MODNI BREND KOJI JE ODUŠEVIO SVIJET

Iz sezone u sezonu, Ganni je svojim jedinstvenim pristupom modi osvajao sve više obožavatelja diljem svijeta koji su u njegovim zaigranim kreacijama prepoznali budućnost mode. Sada, četiri godine nakon revije koja je promijenila sve, Ditte i njezin suprug i poslovni partner Nicolaj odlučili su se vratiti na taj isti teniski teren kako bi proslavili deset godina na modnoj sceni i predstavili novu modnu kolekciju s Ganni potpisom.

Ditte Reffstrup

Ljubitelji skandinavske mode prošlog su se tjedna okupili u Kopenhagenu gdje je otvorena sezona tjedana mode. Nakon odličnih kolekcija sve popularnijih danskih brendova poput Bauma und Pferdgartena, By Malene Birger, Rodebjera i Stine Goye, veliko finale Tjedna mode u Kopenhagenu donijela je revija možda najpopularnije danskog brenda danas. U prvim redovima na tribinama teniskog terena skupila su se poznata lica street style scene, danska pjevačica MØ otvorila je reviju kojoj ni kiša nije mogla ništa.

Zelenom modnom pistom prošetali su modeli u najnovijim Ganni kreacijama iz kolekcije za proljeće/ljeto 2020., a koje su još jednom potvrdile posebnost i opravdale popularnost brenda. S prepoznatljivim skandinavskim pečatom, Ganni kreacije donijele su spoj jarkih i zemljanih boja, igru krojeva i silueta te modne dodatke za koje već sada možemo reći da će se sljedećeg proljeća i ljeta naći na listi najpoželjnijih. Zaigranost i spajanje naizgled nespojivog filozofija je koja brend Ganni ističe kao jedan od najboljih brendova danas i koja je prije nekoliko sezona pokrenula velike promjene na skandinavskoj modnoj sceni.

Veliki dan za brend Ganni završio je velikim slavljeničkim tulumom u Copenhagen Villa Kultur gdje se okupila skandinavska modna elita i #GanniGirls, obožavateljice brenda poput Pernille Teisbæk i Blance Miro.

U nastavku otkrijte najbolje lookove koje je za proljeće/ljeto 2020. pripremio Ganni – skandinavski modni brend koji je osvojio svijet.

GANNI PROLJEĆE/LJETO 2020.

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori