Leptiri i vilinski konjici u bajkovitoj FREYWILLE kolekciji

Leptiri i vilinski konjici u
bajkovitoj FREYWILLE kolekciji

freywille-papillon-kolekcija-2

Bajkoviti motivi leptira i vilinskih konjica nalaze se u središtu nove FREYWILLE kolekcije. Kao i uvijek, FREYWILLE nas osvaja čudesnim koloritom, no Papillon kolekcija nakita je zaista posebna. Bečki umjetnici su za nju osmislili i razvili sasvim novu tehniku oslikavanja i pečenja emajla s efektom gradacije i savršenog stapanja boja. Svaki komad nakita čini se poput slikarskog platna na kojem su oživljena leptirova krila kroz veselu igru boja: bajkoviti tonovi smaragdno zelene savršeno se pretapaju u nježne nijanse tirkizne, a indigo plava nestaje ispod elegantnih ljubičastih tonova. Papillon je pravi hommage prirodi i njezinim čudesnim kreacijama .

JOŠ JEDNA BAJKOVITA FREYWILLE KOLEKCIJA

FREYWILLE ovu kolekciju nakita dodaje opusu kojeg čine setovi posvećeni remek-djelima Alphonse Muche, slavnog češkog slikara i najvažnijeg protagonista umjetničkog pokreta Art Nouveau. Upravo su živopisne flora i fauna bile česti izvor nadahnuća, kako za Muchu, tako i za druge predstavnike secesije. Bajkoviti i graciozni leptiri simbolizirali su nježnost, ljepotu i romantiku, a vilinski konjici snagu, hrabrost, sreću i mir.

freywille-papillon-kolekcija-3

Za prvo predstavljanje FREYWILLE kolekcije Papillon, u Hrvatskoj je napravljena umjetnička fotografija inspirirana simbolikom motiva na nakitu te fascinantnih Muchinih crteža žena na cvjetnoj pozadini, tzv. femmes fleur. Zasluge za styling i umjetničko vodstvo idu jedinstvenom Petru Trboviću, fotografiju potpisuje talentirani Franjo Matković, prelijepa i graciozna Leonarda Zeba, Talia Models, odlična se snašla u ulozi modela, a odlična Mirta Pejić potpisuje šminku i kosu.

freywille-papillon-kolekcija-4
FREYWILLE kolekciju Papillon možete pogledati i isprobati u zagrebačkom butiku, Preradovićeva 2 . Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetiti FREYWILLE Online Boutique na freywille.com ili Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb.

FREYWILLE_narukvice_Hommage_a_Alphinse_Mucha_

freywille-papillon-kolekcija-5

FREYWILLE_narukvice_Hommage_a_Alphinse_Mucha

FREYWILLE_narukvica_Donna__Papillon _FREYWILLE_narukvica_Donna__Papillon

FREYWILLE_privjesak_Wave__Papillon FREYWILLE_privjesak_Halfmoon__Papillon

FREYWILLE_nausnice_Creole_Papillon FREYWILLE_nausnice_Cabochone__Papillon

freywille-papillon-kolekcija-7 freywille-papillon-kolekcija-6

Foto: Franjo Matković, FREYWILLE

Preporuka

Zatvori