Milenijski ružičasto ljeto uz ovaj poseban nakit i marame

Milenijski ružičasto ljeto uz ovaj
poseban nakit i marame

Ovo ljeto označava veliki povratak pastelno ružičastih nijansi. Profinjene i neutralne, podsjećaju na boju lososa, pa im je teško odoljeti jer suptilno naglašavaju preplanulu put, a pritom, nisu dosadne i slažu se s gotovo svim drugim bojama. Naša blogerica Ana Bacinger otkriva da je najveća prednost ovih sveobuhvatnih , prljavo rozih tonova, što se uklapaju u svaki stil i osobnost. Ova boja predstavlja odličnu pozadinu i treba ju promatrati kao slikarsko platno. Uz odabir odgovarajućeg detalja moguće su brojne i jednostavne transformacije, a to je najlakše pokazati uz neodoljivu paletu FREYWILLE nakita i marama.

Upečatljiva ogrlica za kompletan dojam

Jedna od mojih omiljenih dnevnih kombinacija uvijek uključuje traperice, čak i ljeti. One će savršeno pristajati uz klasičnu, skandi pink bluzu dubokog V izreza, ukrašenu decentnim bijelim gumbićima. Za kompletan dojam jednostavne i romantične kombinacije, odabrala sam upečatljivu FREYWILLE ogrlicu Magic Sphinx u boji slonovače., te tanke Ultra narukvice istih tonova, pomiješane s nekoliko jednobojnih Mademoiselle narukvica u narančastoj, bež i ljubičastoj nijansi. Mala crvena marama iz FREYWILLE kolekcije Passionate Russia oživjela je moju okruglu prljavo rozu torbicu, a cijeloj kombinaciji dala optimalan naglasak i snagu.

Jarko plave i tirkizne nijanse su must have

Sebastijan Kodba za Little Fashion Paradise

Apsolutni hit ovog ljeta su midi modeli haljina od laganog lana. Najdraže su mi one u ružičastoj boji s prizvukom boho chick stila te ih volim kombinirati s espadrilama upečatljivog modela. Idealan nakit koji će zaokružiti ovu kombinaciju može biti u jarko plavim i tirkiznim nijansama, kao što je FREYWILLE kolekcija Hommage a Claude Monet. Za duge ljetne šetnje ne zaboravite i na zaštitu od sunca, a za to će biti dovoljne jedne otkačene sunčane naočale u boji kornjačevine i slamnati šešir koji možete ukrasiti nekom lijepom maramom.

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/  ili  Facebook stranicu  FREYWILLE  Zagreb .

Foto: Sebastijan Kodba za Little Fashion Paradise

Učitati još
Zatvori