Upečatljiv nakit kojeg nikad nećete poželjeti skinuti

Upečatljiv nakit kojeg nikad
nećete poželjeti skinuti

FREYWILLE je lansirao novi umjetnički duo Almond, a čine ga profinjene naušnice i upečatljiv privjesak.  Kao i uvijek, osim čarobnim bojama i vrhunskom ručnom izvedbom, FREYWILLE oduševljava zanimljivom pričom i snažnom simbolikom iza svake svoje kolekcije i oblika nakita. 

Almond privjesak i naušnice dostupni su u FREYWILLE hommage kolekcijama. Privjesak je nešto većih dimenzija pa oslikana površina emajla bajkovito prenosi najljepše umjetničke motive Van Gogha, Klimta, Hundertwassera, Gauguina i Moneta. Na samom vrhu ovalnog oblika nalazi se decentno krilo Sfinge iza kojeg se provlači lančić. Idealan je za nošenje kao medaljon na dugačkom lancu od 68 ili 78 cm, no odlično izgleda i kao kraća ogrlica ako se kombinira s čvršćim okruglim lančićima dužine 43 cm ili 45 cm.  Almond viseće naušnice su idealne za ljubitelje minimalističkog nakita jer su izrazito ugodne i lagane za nošenje. U paru je svaka od naušnica dražesna kompozicija, a koju čine dva ukrasna elementa: malo krilo Sfinge koje prianja uz prednji dio ušne resice, te suptilni ovalni emajl koji se nježno ljulja na donjoj strani naušnice, okupan u predivnim bojama i razigranim motivima.

FREYWILLE Almond oblici su nadahnuti suptilnim konturama badema. Mandorla ( tal. badem) je eterično svjetlo, aureola  što oblikom badema okružuje tijelo svetaca na romaničkim religioznim slikama.  Za FREYWILLE umjetnike simbolizira svjetlost kojom zrači snažna žena koja vjeruje u sebe.  Drugi dio simbolike Almond oblika se krije u krilima Sfinge, odnosno krilima orla. Naime, Sfinga je mistično biće s tijelom lava koje simbolizira snagu, s krilima orla za slobodu i kreativnost, te ženskom glavom za intelektualnu superiornost. Ovaj simbol je odabran za FREYWILLE logotip a predstavlja nadu, snove i kreativnost.  

Modnu fotografiju za nove FREYWILLE Almond naušnice i privjesak kreirali su Petar Trbović, kojem idu zasluge za kreativno vodstvo i styling,  Jelena Balić koja potpisuje fotografiju i Mirta Pejić koja je zaslužna za kosu i make up. U ulozi modela je prelijepa Elena Dizdar.

Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/  ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori