Ako još niste, vrijeme je da doznate za ovaj cool francuski brend

Ako još niste, vrijeme je da doznate za
ovaj cool francuski brend


Francuski modni val koji osvaja cijeli svijet još uvijek ne pokazuje znakove posustanja, a nas veseli svaki novi francuski brend koji otkrijemo ‘po putu’. Jedan od uzbudljivijih, koji je omiljena slatka tajna trendseterica, zove se JOUR/NÉ i od 2015. otkako postoji svake sezone uljepšava garderobe modernih žena svojim estetski privlačnim, a opet vrlo praktičnim svakodnevnim komadima. Vjerojatno niste znali, no može se pronaći i u Hrvatskoj, i to u zagrebačkom Indigo storeu.

2015. godine, JOUR/NÉ su pokrenuli Léa, Lou i Jerry, tada 24-godišnji dizajneri koji su si za misiju uzeli reinterpretirati i adaptirati svakodnevnu odjeću uvijek vrlo užurbanim životima novih generacija žena. One su urbane, aktivne i traže odjeću koja će ih voditi od poslovnih sastanaka u ponedjeljak ujutro, preko izlazaka petkom navečer, pa sve do popodnevnog bruncha nedjeljom, a JOUR/NÉ je odgovorio na sve njihove želje i potrebe.

Dizajneri su znali da takva odjeća mora biti jednostavna i praktična, ali istovremeno i kreativna i inovativna, pa je baš zato svaki njihov komad pomno promišljen i dizajniran – s mnogo pametnih džepova, nevidljivih patentnih zatvarača, sistema na magnetsko kopčanje i slično.

Objavu dijeli Adenorah (@adenorah)

Zašto volimo JOUR/NÉ?

Istovremeno, JOUR/NÉ odjeća ima mnogo umjetničkih, sportskih i vintage utjecaja, a sami dizajneri svoj brend opisuju kao funkcionalan, lukav, veseo, eklektičan, nostalgičan, šarmantno drzak i šaren modni svijet u koji jednom kada uđete, nećete više htjeti izaći. Žena za koju JOUR/NÉ dizajnira odjeću ima snažan karakter i veliku dozu samopouzdanja te će ju bez sumnje oduševiti i nova kolekcija brenda za proljeće/ljeto 2018. U fokusu su fantastični bijeli T-shirtevi s kolorističkim printevima, koji već sami za sebe djeluju kao veliki modni statement, a kolekcija se nastavlja u odličnom ritmu, u znaku divnih topova, bluza, suknji i haljina od najkvalitetnijeg pamuka u bijeloj i pastelnim bojama.

Najbolje komade iz proljetne JOUR/NÉ kolekcije, koju ćete pronaći i u Indigo storeu, donosimo u nastavku.

Journe11 Journe10 Journe9 Journe8 Journe7 Journe6

Journe12

Journe5 Journe4 Journe3 Journe2 Journe

Foto: JOUR/NÉ, Instagram

Učitati još
Zatvori