Blogerica uz čije fotografije ćete se osjećati kao da ste svakog dana u Parizu

Blogerica uz čije fotografije ćete se osjećati kao da ste svakog dana u Parizu

U poplavi Instagram profila, od kojih mnogi danas unosno zarađuju, sada se već teško snaći i izdvojiti sadržaj koji je originalan i drugačiji, pa ipak, s vremena na vrijeme ipak naletimo i na takve slučajeve. Kada smo otkrili francusku modnu blogericu Victoriju Gasperi, vrlo brzo nas je osvojila svojim fotografijama, i to ne zbog odjevnih kombinacija koje na njima promovira, već zato što nas kroz sliku svakog puta vodi u Pariz i uspije postići da se i same osjećamo kao da smo ovog trenutka u gradu svjetlosti.

Victoria na fotografijama definitivno uspijeva prikazati najljepšu stranu Pariza, a snimanja za blog Laugh of Artist vode ju na sve više i manje poznate lokacije u gradu. Ona sama živi u umjetničkom kvartu Le Marais, koji se proteže po trećem i četvrtom arondismanu i često je kulisa njenih fotografija, ali u konačnici cijeli grad postaje scenografija za blog i Instagram profil, koji u slučaju ove chic Parižanke trenutno broji ‘tek’ 90.000 followera. Vjerujemo kako će se broj nastaviti povećavati, jer tko ne bi htio biti svakog dana u Parizu, pa barem kroz fotografije?

A kakva je Victoria zbilja, kada na stranu maknemo sve te divne fotografije koje sa sobom nose duh Pariza i vrhunski su izmontirane, vidjeti možete na Instagram profilu @vickygasperi, na kojem ova francuska blogerica objavljuje, kako navodi, svoj stvarni život, spontan, svakodnevan i bez editiranih fotografija.

Učitati još
Zatvori