Reebok je predstavio nove tenisice koje će sigurno postati hit

Reebok je predstavio nove tenisice koje
će sigurno postati hit

Reebok novitet koji će uskoro postiti hit

Fitness brend Reebok lansirao je nove Classic Leather Legacy tenisice inspirirane njihovom retro lifestyle siluetom za trčanje. Classic Leather Legacy korijene vuče još iz prošle ere popularnosti trčanja, a sada ju je Reebok rekreirao za nove generacije stvarajući pritom moderan klasik. 

Atraktivan dizajn tenisice rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja. Naime, tim Reebokovih dizajnera radio je na stvaranju najprivlačnijeg dizajnerskog jezika za današnjeg zahtjevnog potrošača koji ima stila i razmišlja o svom modnom izričaju.

Retro tenisice za nove generacije

Stvorena iz estetike Reeboka krajem 70-ih i ranih 80-ih, nova jednostavna silueta podsjeća na Aztec, trkaće tenisice iz 1979. godine, i Classic Leather, tenisice za trčanje u slobodno vrijeme iz 1983. godine. Imajući na umu ovu povijest, Reebokovi proizvodni i dizajnerski timovi iskoristili su svoju maštu, rezultate istraživanja među potrošačima i stvorili privlačan moderan dizajn Classic Leather Legacy tenisice.   

Gumeni potplat Classic Leather Legacy tenisice povezan je s voluminozno oblikovanim srednjim uloškom, modernim rezom i kontrastnom (u boji i teksturi) potporom za petu. Gornja konstrukcija tenisice je mješavina materijala: najlona, antilopa i kože, a boje su inspirirane originalom iz sedamdesetih godina, iz Reebokovog izvornog ‘Trkačkog kluba’. Ono što novu Reebokovu tenisicu izdvaja od ostalih su detalji. Ovaj model ima 3D Reebok logo, ali i moderno tkanu Reebok Classics naljepnicu za jezik.

Reebok Classic Leather Legacy tenisice dostupne su u Buzz i The Athelete’s Foot trgovinama, a njihova maloprodajna cijena iznosi 699 kuna.

Foto: Reebok

Učitati još
Zatvori