Proljetna torba iz snova

Proljetna torba iz snova

Proljetna sezona donosi brojne promjene, kako u životu tako i u svijetu mode. Svjedoci smo kako se trendovi u današnjem svijetu mijenjaju brzinom svjetlosti i nešto što je bilo in ili cool prije mjesec dana već sada je old news. Stoga, možemo zaključiti da svaka promjena sezone u sebi nosi nove trendove kojih ćemo biti pobornici. No, ono čime se uvijek trebamo voditi su bezvremenski klasici koje možemo nositi svake sezone i koji će nam trajati pravu vječnost. Kao klasik komade, u koje vrijedi uložiti, uvijek izdvajamo dobar kaput, par cipela i naravno torbu!

Torbe su jedan od modnih klasika u koje se zaista vrijedi uložiti, one se mogu kombinirati uz sve i istovremeno mogu podići look svake kombinacije. Jedna od torbi koja nam se nalazi na listi želja i u koju vrijedi uložiti je Salvatore Ferragamo Cage torba. Ovoj talijanskoj modnoj kući inovacije nisu strane, a upravo ova torba to i dokazuje. Ova kožna torba dolazi s izmjenjivom unutrašnjosti koju vrlo lako možemo promijeniti te torba poprima potpuno novi izgled. Upravo taj unutrašnji dio torbe koji lako možemo promijeniti je idealno rješenje za trendove koji se mijenjaju svake sezone.

Bezvremenski klasik koji želimo u vlastitoj garderobi

Torba Cage odaje počast hvaljenom dizajnu iz Ferragamo arhiva – njihovoj poznatoj Kimo potpetici. Ta potpetica, prvi puta lansirana 1951. godine, bila je prva takve vrste, napravljena od tkane kože izvana i popraćena izmjenjivom unutarnjom čarapom koja se može mijenjati i uskladiti u željenu boju. Torba Cage, napravljena je tako da bude idealna za svakodnevno nošenje. Torbica se može nositi i u obliku crossbody stila, a naglašava tanku i finu kožnu obradu marke. Sam brend kreira modele prema filozofiji manje je više što je i više nego vidljivo u samom dizajnu ove torbe. Kao što smo već spomenuli torbica je u potpunosti prilagodljiva te njenu unutrašnjost možete mijenjati po izboru tako da uvijek budete u korak s trendovima. Ako ste u potrazi za modnim dodatkom u koji želite uložiti ova torbica je definitivno jedan od tih komada, a možete ju potražiti na službenoj stranici Salvatore Ferragamo brenda. Dolazi u klasičnim neutralnim bojama, ali i vibrantnoj plavoj i narančastoj boji.

Foto: Ferragamo.com

Učitati još
Zatvori