Najbolji lookovi hrvatskih dizajnera s posljednjeg Fashion.hr tjedna mode

Najbolji lookovi hrvatskih dizajnera s
posljednjeg Fashion.hr tjedna mode

Mateyaneira

Peti paviljon Zagrebačkog velesajma prošlog tjedna ugostio je još jedan Fashion.hr tjedan mode na kojem su svoje kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2019. predstavili poznati hrvatski dizajneri i brendovi. Od nekih od najdugovječnijih imena hrvatske modne scene do mladih modnih snaga koje su nas svojom kreativnošću uvjerile u svjetlu budućnost modnog dizajna, tijekom pet večeri svoje kolekcije predstavili su Robert Sever za čiju je reviju i ove godine bio rezerviran prvi dan Fashion.hr tjedna mode, Spirit by T.B., Boško Jakovljević, modna kuća Varteks te Robert Sever sa svojom muškom kolekcijom koji su obilježili drugi dan posvećen muškoj modi. Anthony Avangard, Jelena Holec, Mateyaneira, Morana Krklec i modni dvojac Twins svoje su kolekcije predstavili treću večer, dok je četvrta večer donijela revije Ivice Skoke. Na petu i finalnu večer Fashion.hr tjedna mode svoje revije predstavili su Ana Maria Ricov, Arileo, Branka Donassy, Klisab i Marina Design, još jedan tjedan mode zatvorila je revija modnog brenda BiteMyStyle kojom je njegov dizajner Zoran Aragović proslavio petnaest godina karijere.

Klisab

ODLIČNI LOOKOVI S POTPISOM HRVATSKIH DIZAJNERA

Od jednostavnosti minimalizma do neočekivanih kombinacija boja i uzoraka, hrvatski dizajneri u svojim su kolekcijama za sezonu proljeće/ljeto 2019. predstavili vizualno i idejno vrlo različite modne priče. Unutar svake kolekcije istaknulo se nekoliko odličnih lookova među kojima ćemo i ove sezone pronaći nekoliko novih modnih favorita i tako svoj ormar obogatiti odjevnim komadima i modnim dodacima s hrvatskim potpisom.

Od mladog modnog brenda Klisab koji je i ove sezone oduševio i publiku i modnu kritiku do najboljih lookova s potpisom Zorana Aragovića kojem inspiracije ne nedostaje ni nakon petnaest godina, od uvijek romantičnih i ženstvenih kreacija Roberta Severa do minimalizma Morane Krklec, od nježne Arieleo modne priče do vizualno moćnih i krojevima besprijekornih kreacija dizajnerice Ana Marie Ricov – u nastavku donosimo naše favorite.

KLISAB

ANA MARIA RICOV

ARILEO

ROBERT SEVER

BITEMYSTYLE

MATEYANEIRA

MORANA KRKLEC

Foto: PR

Učitati još
Zatvori