Novo ruho Fashion&Friends multibrend storea u shopping centru Joker

Novo ruho Fashion&Friends multibrend
storea u shopping centru Joker

01_Fashion&Friends_Joker-Centar_1

Poznata shopping oaza splitskih ljubitelja urbanih trendi komada – shopping centar Joker, ovog je proljeća otvorio vrata potpuno novog i preuređenog interijera multibrend storea Fashion&Friends.

Fashion&Friends u centru Joker

Interijer urbanog industrijskog dizajna i sofisticiranog stila odiše luksuzom i velikom ljubavi prema modi, a dizajniran je po OPEN SPACE principu koji kombinacijom sjajnih i matiranih materijala od samog starta drži pažnju posjetioca, fokusirajući ih na modne proizvode kojima je sam prostor i namijenjen. Profesionalni izazov predstavljalo je stvaranje kompozicije različitih modnih brendova koji će međusobno adekvatno korespondirati u okviru jedinstvenog prostora što je postignuto primjenom adekvatnih tehničkih rješenja.

01_Fashion&Friends_Joker-Centar_5

Ovaj arhitektonski skladan i prostran prostor po mjeri najvećih svjetskih brendova, oduševit će sve kupce besprijekornim dizajnom kojeg čini kombinacija hladnog metala i toplog prirodnog drva. Decentna upotreba svjetla i osvjetljenja ključnih modnih komada i modnih dodataka prati harmoniju aktualne atraktivne kolekcije renomiranih brendova kao što su: Guess, Tommy jeans, Calvin Klein Jeans, Gaudi, Superdry i dr.

01_Fashion&Friends_Joker-Centar_6

Urbane kolekcije ovih poznatih brendova oduševit će sve koji su u potrazi za inovativnim i kreativnim dizajnom vrhunske kvalitete i iznimne estetike. Stoga započnite svoje nezaboravno shopping iskustvo u preuređenom Joker centru i uvjerite se kako pomno isplaniran interijer i urbana moda mogu besprijekorno funkcionirati.

01_Fashion&Friends_Joker-Centar_4

01_Fashion&Friends_Joker-Centar_7

01_Fashion&Friends_Joker-Centar_9

Učitati još
Zatvori