Prva H&M unisex kolekcija izgleda jako cool

Prva H&M unisex kolekcija
izgleda jako cool

@iamgieaux

Od revolucije u 1960im godinama do danas, od zaštitnog znaka poznatih subkultura i odjeće na margini do odjeće dostupne i pristupačne svima, unisex moda kroz nekoliko posljednjih desetljeća neprestano se mijenjala kako bi danas postala modnog svijeta i mainstream kulture i pronašla mjesto u gotovo svakom ormaru. Nakon prestižnih modnih kuća i dizajnerskih imena koje su davno obrisale granice i pravila između muške i ženske garderobe, sve više unisex odjevnih komada i modnih dodataka imat ćemo prilike viđati i na high street sceni.

Posljednja kolekcija koja donosi odlične komade za nju i za njega donosi zanimljivu suradnju dva skandinavska brenda – popularnog high street brenda H&M i kultnog brenda Eytys kojem je skandinavska cool estetika i unisex pristup dizajnu utkan u filozofiju i DNK brenda.

EYTYS x H&M UNISEX KOLEKCIJA

Prva unisex kolekcija s potpisom H&M-a i ostvarena u suradnji s kultnim švedskim brendom Eytys donosi moderne klasike s trendi pomakom koji im daje urbani i ležerni izgled. Od oversized T-shirta i sportskih majica do hlača širokih nogavica i modnih dodataka koji će začiniti i istaknuti i najjednostavniji outfit, Eytys x H&M kolekcija kreirana je za nju i za njega zbog čega će baš svatko pronaći nekoliko novih modnih favorita. Osim krojeva koji će pristajati svima, prva H&M unisex kolekcija donosi i jednako svestranu neutralnu paletu boju s dodatkom jarke narančaste boje i zmijskog uzorka.

Sve modele možete pronaći i naručiti na službenoj stranici high street brenda H&M te u H&M trgovini u Centru Cvjetni.

Učitati još
Zatvori