Iscrpno isprobavanje traperica postaje prošlost. Tu su sada Jeans Experti koji će vam pomoći
Iscrpno isprobavanje traperica postaje prošlost. Tu su sada Jeans Experti koji će vam pomoći

Iscrpno isprobavanje traperica postaje prošlost. Tu su sada Jeans Experti koji će vam pomoći

Traperice su vječno stylish modni komad koji je industrija označila kao idealan ležerni odabir za svaki dan. One su ključni kapsulni komad u garderobi svih nas, ali baš zato pronalazak savršenog modela može biti jako iscrpljujuć i kompliciran, a to nam dokazuje i pregršt modnih trikova i hackova za traperice koji kruže internetom. Vjerujemo kako ste već naletjeli na neke savjete za kupnju ili transformaciju vlastitih traperica, no još niste pronašli idealni model koji spaja udobnost i stil, te vam podiže samopouzdanje. Ne brinite, jer Europa 92 brine za vas.

Na ulicama ste zasigurno već vidjeli kampanju koju je Europa 92 posvetila svojim Jeans Expertima, koji olakšavaju mukotrpan proces pronalaska savršenih traperica. Educirani stručnjaci unutar svake poslovnice će poslušati sve vaše želje i potrebe te pronaći model koji vi tražite. Ako ni sami ne znate što želite, Jeans Experti će pronaći kvalitetnu preporuku traperica u skladu s vašom građom i osobnim stilom.

U nastavku saznajte više o Jeans Expertima te njihovoj ključnoj ulozi u olakšavanju procesa pronalaska i kupnje traperica za vas i vaše voljene.

Europa 92 kampanja
Europa 92 kampanja

Još je teže izabrati kada je ponuda bogata

Dok smo nekoć davno mogli birati između tek nekoliko ključnih modela traperica, s rastom popularnosti i najnovijim modnim trendovima, traperice danas dolaze u pregršt modela, krojeva, materijala i duljina, s detaljima i poderotinama. Baš zbog bogate i raskošne ponude, proces pronalaska idealnog modela je postao još kompliciraniji i mukotrpniji za sve kupce. Bilo da se radi o duljini nogavica, kroju koji ne pristaje građi tijela ili pak cjelokupnom izgledu traperica. Uvjereni smo kako ste i sami svjedoci istih problema te da ste često na kraju morali traperice nositi krojaču da ih prepravi.

Puno faktora utječe na odabir modela koji pristaje kupcu. Kada je izbor velik, često je teško izabrati, a događa se i da na kraju shvatimo da smo kući otišli s krivim trapericama. Ali kako olakšati cijeli proces? U Europi 92, prodavači su istovremeno i educirani Jeans Experti te će naučenim znanjem i iskustvom pomoći svakom kupcu da donese pravilnu odluku i pronađe savršen model.

Europa 92 kampanja
Europa 92 kampanja
Europa 92 kampanja
Europa 92 kampanja

Jeans Experti prolaze akademiju

Traperice su modni komad kojim iskazujemo stil, osobnost, estetiku i lifestyle, te je baš zato pronalazak pravog modela i kroja ključan u vašem sljedećem shoppingu.

Uz Europu 92, Jeans Experti su poput tajnog koda s kojim brzo i efikasno možete olakšati cijelu potragu za trapericama. Prodavači prolaze kroz jeans akademiju, česte edukacijske programe i testiranja koja moraju zadovoljiti, te nakon toga dobivaju titulu Jeans Experta. Baš zato, njihovo kvalitetno znanje i iskustvo im pomaže očitati vaš konfekcijski broj, duljinu nogavice, kroj i model koji je savršen za svakog individualnog kupca. Uz to, experti u Europi 92 slušaju želje i potrebe kupaca kako bi svi bili zadovoljni.

Sljedeću kupnju traperica olakšajte i ubrzajte uz educirane Jeans Experte, koji će rado poslušati sve zahtjeve i pružiti vam personalizirano i ugodno iskustvo shoppinga.

Europa 92 kampanja
Europa 92 kampanja
Europa 92 kampanja
Europa 92 kampanja

Personalizirano iskustvo shoppinga u svih 39 poslovnica u Hrvatskoj i Sloveniji

Europa 92 napravila je velik korak i stavila svoje kupce i njihove potrebe na prvo mjesto. Baš zato nude personalizirano i ugodno iskustvo shoppinga s trenutno 85 verificiranih Jeans Experta u svih 39 poslovnica diljem Hrvatske i Slovenije. Posjetite najbližu Europa 92 poslovnicu i uvjerite se u novo iskustvo shoppinga. Uz pomoć Jeans Experta, svaki problem vezan uz traperice će se brzo riješiti. Bilo da tražite traperice savršenog fita za vašu građu, pratite najnovije modne trendove ili trebate pomoć s duljinom nogavica ili veličinom, Jeans Experti će olakšati cijeli proces i pružiti idealno rješenje za vas.

Doživite transformaciju vašeg iskustva kupovine traperica samo uz Jeans Experte Europe 92, jer oni baš sve “KOPČAJU”.

Europa 92 kampanja
Europa 92 kampanja
Europa 92 kampanja
Europa 92 kampanja

Foto: PR

Učitati još
Zatvori