Nova kampanja hrvatskog modnog brenda Etna Maar

Nova kampanja hrvatskog modnog
brenda Etna Maar

IMG_4585-D20

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svake sezone osvaja svoju modnu publiku promišljenim dizajnom. Za sezonu proljeće/ljeto 2018. dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, ali dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način. Vođena vlastitom modnom vizijom i filozofijom, stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru.

IMG_4422-D15

IMG_4639-D2

U životu je bitan dobar start. Prvo treba stvoriti jasnu ideju, jer od vizije do cilja dalek je put, potrebna je kondicija, snažna volja i želja, znanje i iskustvo koje će donijeti pravu kvalitetu i kreativnost do svake od nas. Novom kolekcijom Etna Maar poručuje: “Usudite se. Poigrajte se bojama i novim formama. Uživajte u novim kreacijama. Cilj je završiti utrku zadovoljna i snažna. Zato potrčite.”

Kolekcija SS18 izrađena je od lana, pamuka i viskoze, neobičnih zagasitih tonova i strukturiranih tkanina i prozračnog pletiva. Krojevi su ležerni i sportski, a opet ženstveni i neobični u stilu Etna Maar.

IMG_4670-TO1-TR1

IMG_4695

IMG_4736-SH3

IMG_4849

Fotografije: Senja Vild

Model: Talia model /Arijana Kvakić

Šminka: Zdenka Mihelj

Lokacija: Sportski objekti Samobor

Učitati još
Zatvori