Eterična capsule kolekcija hrvatskog brenda nakita

Eterična capsule kolekcija
hrvatskog brenda nakita

mammii-jewelry-nova-kolekcija-4
Nedavno smo zavirili iza kulisa brenda mammii jewellery i doznali što je sve potrebno da bi nastao komad nakita s potpisom Maje Miletić. U njenom ateljeu uvijek ćete naići na posebne komade nakita, naušnice, ogrlice, narukvice u prepoznatljivom minimalističkom stilu sa zaokretom. A sada vam predstavljamo novu capsule kolekciju koja, inspirirana sjećanjima na ljeto i djetinjstvo, donosi pretežito naušnice izrađene od mesinga, srebra, vermeila i mesinga s pozlatom.

mammii-jewelry-nova-kolekcija-2Capsule mammii kolekcija

“Motivi su svakodnevni, ali za mene čarobni jer transportiraju u djetinjstvo i puni su nostalgije. Klice koje izbijaju protiv svih izgleda i kroz najtvrđe tlo, skromni grah koji u sebi nosi simboliku ogromne hranjivosti i pouzdanosti, a svojim oblikom savršeno prati ljudsko uho. Jaje kao simbol novog početka. Smokva kao najdraže ljetno voće…” otkriva Maja što stoji u srži nove capsule kolekcije.

Naušnice kao trend ove sezone zaista vladaju, kao statement izraz vlastite osobnosti, a mammii naušnice savršeno odražavaju estetiku koju odmah poželite nositi. “U kratkim crtama, kroz jednostavne motive sam razmišljala o životnim ciklusima kojima se krećemo puni melankolije i sjećanja. U ovoj prići, čovjek je melankoličan cvijet.” zaključuje Maja.

mammii-jewelry-nova-kolekcija-6

mammii jewellery možete pratiti na Facebooku i Instagramu te istim putem nove komade nakita i naručiti.
mammii-jewelry-nova-kolekcija-5
mammii-jewelry-nova-kolekcija-3

mammii-jewelry-nova-kolekcija-1

Model: Stela Helena Vilhar

Foto: Maja Miletić

Učitati još
Zatvori