Omiljeni modni brend eNVy room impresivnom kampanjom predstavlja novu kolekciju
Omiljeni modni brend eNVy room impresivnom kampanjom predstavlja novu kolekciju

Omiljeni modni brend eNVy room impresivnom
kampanjom predstavlja novu kolekciju

Serijom impresivnih fotografija snimanih u Biogradu na moru modni brend eNVy room predstavlja kampanju za novu kolekciju. eNVy room je postao sinonim za vjenčanice lišene klišeja vjenčane mode, ali i za odlične ready-to-wear komade. Vodeći se mišlju kako u današnje vrijeme odjeća gubi sezonsku namjenu dečki iz eNVy rooma u ovoj kolekciji naglasak stavljaju na svilene haljine, kombinezone, precizno krojena odijela, suknje i topove. Međusobno se savršeno kombiniraju i mogu se nositi kroz cijelu godinu.

Noviteti iz kolekcije

Njihova već jako popularna oversized odijela u ovoj kolekciji dobila su novi twist u obliku fraka koji fantastično funkcionira s pallazo hlačama niskog struka ili pak s maxi suknjom visokog proreza na nozi. Novost su i izrazito strukirani sakoi s predimenzioniranim ramenima modernizirajući tako klasičnu formu odijela odstupanjem od uvaženih pravila za proporciju tvoreći jaku Y siluetu. Elementi raskošnih nabora na haljinama, suknjama i topovima stvaraju suptilnu igru svijetla i sjene. Dekadentni prorezi daju dinamičnu formu podcrtanu nesputanošću i sofisticiranim seksepilom.

Ženstveni i moćni komadi

Čitava kolekcija vješto je protkana kontrastima bilo da je riječ o suprotnostima poput otkrivenog i pokrivenog, lepršavog i pripijenog, ležernog ili pak strogog. Kontrasti daju jaki dojam usklađenosti i ravnoteže što je glavna odrednica eNVy room potpisa. Kolorit kolekcije je osim standardne crne koja je zastupljena u svakoj njihovoj kolekciji, podcrtan i puder ružičastom bojom kao i vibrantnom nijansom neonski roza. Kao i uvijek do sad, dečki su i s ovom kolekcijom ponudili komade u kojima se istovremeno možemo osjećati ženstveno i moćno, cool i sexy. Pri tom su vrlo komforni za nošenje i prikladni za svaku prigodu kada se želimo osjećati samouvjereno i odvažno.

Fotografiju potpisuje J. Baričić, šminku S. Joković, dok je za kosu odgovorna M. Maršić.

Učitati još
Zatvori